• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Wassenaar

In Wassenaar heeft Traprenovatie.com specialisten om uw trap te renoveren. De trap is een belangrijk onderdeel van het huis. Het verbindt niet alleen de verschillende verdiepingen, maar ook verschillende functies van uw woning. Slaapkamers zijn meestal boven terwijl u overdag juist beneden in de woonkamer te vinden bent. De trap op en aflopen kan daardoor als een soort ritueel in de ochtend en avond gezien worden. Om u niet opeens klaarwakker te maken als u ’s avonds naar bed loopt is het verstandig uw trap tijdig te renoveren.

Door slijtage kan de trap namelijk glad zijn waardoor u kunt uitglijden bij een moment van onoplettendheid. Dat is in de vroege ochtend of ’s avonds laat nog weleens het geval. Door de trap te renoveren worden de treden weer stroever en heeft u meer grip.

Voorbeelden

trap renoveren wassenaarInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Prijzen

traprenovatie prijzen wassenaarWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Hout, laminaat en PVC

Hout, laminaat en pvc zijn de materialen die over het algemeen worden gebruikt bij het trap renoveren. Er zijn verschillende houtsoorten waarvan gebruik kunt maken. Laat u zich tijdens het gratis adviesgesprek dat u van ons krijgt vooral informeren over de mogelijkheden. Wilt u juist laminaat of pvc gebruiken, dan kan dat ook. Deze zijn met verschillende opdrukken te krijgen.

Bespaar tot wel 45% op uw traprenovatie

Trap bekleden voor meer grip

Om de grip op uw treden te vergroten kunt u gebruik maken van halve manen, tapijt en vloerbedekking. Door het contrast tussen halve manen, tapijt en het hout kan er een prachtig esthetisch effect optreden. Wilt u juist helemaal geen hout zien? Dan kunt u ook gebruik maken van vloerbedekking.

Heeft u al een trap met vloerbedekking? Dan kunt u ook nieuwe vloerbedekking krijgen om de oude te vervangen. Hierdoor verdwijnen versleten delen die de trap gevaarlijk kunnen maken.

Gratis traprenovatie offerte in Wassenaar

Om een specialist uit Wassenaar te vinden voor uw traprenovatie vraagt u hier een vrijblijvende gratis offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U krijgt dan meerdere aanbiedingen. Door de prijzen te vergelijken kunt u uw trap laten renoveren voor de goedkoopste prijs. Bovendien krijgt u een gratis adviesgesprek met de specialist die u kiest. Vervolgens wordt de trap in 1 dag gerenoveerd.

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Wassenaar