• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Strijen

Het offertenetwerk van Traprenovatie.com dekt ook Strijen en omgeving. In het zuiden van Zuid-Holland hebben wij flink wat bedrijven die prijsopgaven doen. Na een aanvraag op deze site, ontvangt u de offerte met de gunstigste prijs. In de regel bespaart u hierdoor minimaal 100 euro, voor grotere renovatieklussen kan dit zelfs oplopen tot duizenden euro’s. Het is dus goedkoop, maar ook makkelijk en snel. Het enige dat u hoeft te doen is namelijk op deze pagina de verzochte informatie te geven, waarna u binnen een week al weet hoeveel de klus voor u gaat kosten!

Prijzen

traprenovatie prijzen strijenWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Materialen

trap renoveren strijenDe specialisten van Traprenovatie.com werken met diverse materialen.
Lees verder

Trap renoveren voor een nieuw uiterlijk

Als u tevreden bent met uw huidige trap, kunt u hem qua uiterlijk natuurlijk zo laten bij renovatie of bekleding. Het kan echter ook een mooie kans zijn om uw trap in een nieuw jasje te steken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ander materiaal om te bekleden (vloerbedekking, laminaat, tapijt, etc.). Misschien wilt u wel een trap van hout? Soorten als essen, mahonie of eiken kunnen enorm stijlvol zijn. Voor een bijzondere inslag kunt u ook glas, beton of staal nemen. Ook met het plaatsen van lampen op de trapwangen (vaak van led) of een nieuwe trapleuning, kunt u zorgen voor een geheel nieuwe uitstraling.

Renovatievormen

Er zijn vele renovatievormen mogelijk: (opnieuw) bekleden, plaatsen van overzettreden, nieuwe treden laten plaatsen, de trap in de vernis, verf of olie zetten of zelfs de gehele trap vervangen. Deze opties hebben allemaal hun pro’s en contra’s, natuurlijk zijn ook de prijzen allemaal verschillend. Een betaalbare optie met veel zichtbaar resultaat zijn de eerdergenoemde overzettreden. Dit zijn dunne treden die over uw oude treden worden gezet, waardoor uw trap weer als nieuw oogt.

Gratis offerte van specialisten uit Strijen

De specialisten die offertes uitbrengen, zijn allemaal door ons geïnspecteerd. U kunt er daarom vanuit gaan dat zij voldoen aan de strengste eisen qua service en vakmanschap. Het afgelopen jaar hebben wij een aantal zeer tevreden klanten gehad uit de regio Strijen, Numansdorp, Mijnsheerenland en Puttershoek, graag zorgen wij ervoor dat ook u tevreden wordt dankzij een zeer goedkoop uitbestede renovatieklus. Door de offerte zit u nog nergens aan vast en hij kost geen cent, dus vraag ‘m nu snel aan!

Besparen op uw traprenovatie in Strijen?

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Strijen