• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kan ik mijn open trap dichtmaken?

Een open trap geeft licht en ruimte aan een woonkamer of hal. Toch heeft een open trap ook nadelen. Zo is deze trap met kleine kinderen niet altijd even veilig. En de trap zorgt voor het nodige warmteverlies. De warmte stijgt naar boven tussen de treden door. Bij een gesloten trap houden de stootborden de warmte tegen. Om meer veiligheid of minder warmteverlies te creëren, kun je een open trap dichtmaken. Dit is wel een taak voor een specialist. Het dichtmaken van een open trap is een precies werk waar vakmanschap goed van pas komt. Vraag direct gratis offertes aan voor het dichtmaken van een open trap.

Voordelen open trap dichtmaken

  • Veiliger voor kinderen
  • Minder energieverlies
  • Werkt geluiddempend
  • Trap krijgt nieuwe uitstraling

Vergelijk prijzen dichtmaken open trap?

Waarom een open trap dichtmaken?

Je kunt een open trap dicht laten maken om verschillende redenen. Voor kinderen kan een open trap gevaarlijk zijn. Deze trap heeft namelijk geen stootborden. Hierdoor is het mogelijk dat een kind tussen de traptreden door glijdt. Ook verliest een open trap meer warmte. En dat zie je weer terug in de energiekosten. Als je trap in de hal staat, heb je hier waarschijnlijk minder last van dan wanneer je trap in de woonkamer is geplaatst.

Warm en veilig

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een tussendeur te plaatsen om het warmteverlies tegen te gaan. Ook kun je vloerverwarming installeren om kou te voorkomen. Door de open trap dicht te maken, pak je het echte probleem aan. De warmte kan niet meer door de treden naar boven stijgen, omdat er stootborden worden geplaatst. En het is veiliger voor kinderen. Daarnaast lijkt je trap ineens weer als nieuw en krijgt je kamer een compleet andere uitstraling.

Kosten open trap dichtmaken

De exacte prijs voor het dichtmaken van een open trap is lastig te geven. De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder:

  • Is de trap recht of gedraaid?
  • Hoeveel treden heeft de trap?

  • Welk materiaal gebruik je voor de stootborden?
  • Wil je de rest van de trap ook laten renoveren?

Vraag offertes aan voor dichtmaken open trap

Wil je jouw open trap laten dichtmaken? Wij raden je aan om hiervoor een specialist in te schakelen. Het dichtmaken van een open trap vereist veel precisie en vakkennis. De experts die bij ons zijn aangesloten zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding. En ze voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat een traprenovatie goed gaat.

Vrijblijvende afspraak maken

Vraag gratis offertes aan voor het dichtmaken van je open trap. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten in jouw regio. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Het is verstand om af te spreken met de specialisten. Zo ontdek je de mogelijkheden en kosten van de verschillende bedrijven.

Vind de beste deal

Daarna hoef je alleen de offertes nog met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf de specialist die het beste bij je past. Met deze manier van vergelijken bespaar je tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag direct gratis offertes aan voor het dichtmaken van een open trap.

Klantenbeoordelingen