• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kan iedere trap gerenoveerd worden?

Traprenovaties zijn vrijwel altijd mogelijk. Het kan gaan om de renovatie van een oude, versleten trap. Of juist om de renovatie van een trap in een nieuwbouwwoning, die nog naar wens moet worden gemaakt. Ook de soort trap maakt niet uit. Rechte trappen, wenteltrappen, open trappen of gesloten trappen: ze kunnen allemaal worden opgeknapt.

Kunnen de bij jullie aangesloten specialisten mijn trap renoveren?

Op basis van jouw opdracht koppelen wij je aan maximaal vijf specialisten. Deze specialisten zijn op basis van jouw wensen aan je ‘gematcht’. Het kan voorkomen dat de wensen die je hebt, niet kunnen worden uitgevoerd op de trap die je nu hebt. Je kunt altijd advies informeren naar de mogelijkheden. Nadat er een match tussen jou en specialisten is ontstaan, raden wij je aan om een afspraak te maken. Zo leer je de bedrijven kennen. Zij komen bij je thuis, bekijken de mogelijkheden en berekenen de kosten. Je weet daarna precies waar je aan toe bent. Op basis van die gegevens kies je uiteindelijk de specialist die het beste bij je past.

Vind de beste specialist voor uw traprenovatie

Vraag gratis offertes aan

Om een match te vinden met maximaal vijf specialisten vraag je direct gratis offertes aan voor een traprenovatie. De specialisten die bij ons zijn aangesloten zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding. En ze voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Klantenbeoordelingen