• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Hoe maak ik mijn trap minder gehorig?

Heb je genoeg van het gedreun en gekraak wanneer er iemand jouw trap op en af loopt? Het is niet lastig om het geluid op een trap te dempen of de trap te isoleren. De meeste mensen hebben geluidshinder van een houten trap in huis. Hout kraakt snel en dreunt makkelijk door.

Vind de juiste traprenovatie specialist

Waarom kraakt mijn houten trap?

Er zijn verschillende oorzaken en oplossingen voor een gehorige trap. Het kraken van een houten trap komt vaak door ouderdom of veranderingen in de luchtvochtigheid en temperatuur. Door deze veranderingen ontstaan er kieren en spleten in de trap. Delen van de trap gaan langs elkaar schuren of traptreden buigen door. Het gevolg hiervan is dat de trap gaat kraken.

Oplossingen voor kraken van houten trap

Een oplossing om het kraken van een trap tegen te gaan, is het plaatsen van vloerbedekking. Vloerbedekking zorgt voor demping van het geluid wanneer je op de trap loopt. Je kunt ook halve maantjes plaatsen op de trap. Deze trapmatten dempen precies het gedeelte waar je met je voeten op loopt. De trap blijft hierdoor zichtbaar, maar je isoleert de trap wel. Je kunt ervoor kiezen om deze oplossingen zelf uit te voeren. Het is ook mogelijk om een specialist in te schakelen die de trap isoleert. De specialisten die bij ons zijn aangesloten helpen je graag met het bekleden van jouw houten trap.

Schakel een traprenovatie specialist in

Wanneer je kiest voor het bekleden van jouw houten trap, is het verstandig om een specialist in te schakelen. Trapbekleding vraagt precisie. Een expert heeft verstand van zaken en weet waar hij op moet letten. Vraag gratis offertes aan voor het bekleden van jouw houten trap. Of voor het laten plaatsen van halve maantjes.

Vraag offertes aan

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je vergelijkt deze specialisten op basis van prijs en kwaliteit. En kiest vervolgens de specialist die het beste bij je past.

Klantenbeoordelingen