• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie met zwart-wit

Er is steeds meer vraag naar een trap in zwart-witte kleuren. Een zwart-witte trap heeft een sterk contrasterend effect. Om die reden wordt de trap vaak gebruikt in moderne interieurs. Tegelijkertijd heeft een zwart-witte trap een stoere uitstraling. Er is ook veel variatie mogelijk met een zwart-witte trap. Hierdoor staat een zwart-witte trap ook goed in andere interieurs. Ben je benieuwd naar de prijs voor een zwart-witte trapbekleding? Vraag dan gratis offertes aan voor de renovatie van een zwart-witte trap.

Kenmerken zwart-witte trap

  • Modern
  • Stoere uitstraling
  • Strakke afwerking
  • Veel variatie mogelijk

Mogelijkheden voor trap bekleden in zwart-wit

Een zwart-witte trap biedt veel verschillende mogelijkheden. Eén van de meest voorkomende trappen is een trap met zwarte treden en witte stootborden. Deze indeling geeft de trap een strakke en moderne uitstraling. Je kunt ook je trap bekleden met zwart tapijt en afwerken met witte trapwangen en trapleuningen. De overzettreden kunnen dus zowel in het zwart als in het wit geplaatst worden. Een andere optie is het bekleden van de trap met witte traptreden en stootborden. De afwerking van de trapwangen en trapleuning kan dan in het zwart. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden met een zwart-witte trap. Enkele voorbeelden vind je bovenaan de pagina bij de foto's.

Zwart-witte trapbekleding prijzen vergelijken?

Gratis offertes trap bekleden in zwart-wit

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een zwart-witte traprenovatie? Vraag dan gratis offertes aan via Traprenovatie.com. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Vrijblijvende afspraak met experts

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een afspraak te maken met de specialisten. Zo leer je de bedrijven kennen en ontdek je de verschillende mogelijkheden. Daarnaast berekenen de experts de exacte kosten voor een traprenovatie bij jou thuis.

Vind de beste deal

Je hoeft alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf de specialist die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag nu direct gratis maximaal vijf offertes aan voor een zwart-witte traprenovatie.