• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Traprenovatie met luxe look

Wil je jouw trap weer de blikvanger maken in je huis? Je kunt een trap een luxe en chique uitstraling geven, zonder hier absurd veel geld aan uit te geven. Je geeft jouw trap bijvoorbeeld een leren, betonnen of marmeren look zonder de daadwerkelijke producten te gebruiken.

Trapbekleding met chique uitstraling

Er zijn verschillende manieren om je trap een sjieke uitstraling te geven. Er bestaan trappen van marmer, beton of blauwstaal. Ook zijn er trappen met een leren bekleding. Het is echter ook mogelijk om de uitstraling van deze materialen te creëren met materialen uit lagere prijsklassen.

Overzettreden voor trap bekleden

Wanneer je een traprenovatie laat uitvoeren, worden er overzettreden op de bestaande trap geplaatst. De mogelijkheden met deze overzettreden zijn eindeloos. Deze treden zijn onder meer beschikbaar in laminaat, pvc en hout. Daarnaast zijn ze te leveren in vele kleuren en motieven. Je hebt bijvoorbeeld overzettreden van pvc met een leermotief of overzettreden van laminaat met de look van blauwstaal.

Creëer een luxe trap

Door gebruik te maken van overzettreden met een luxe uitstraling, krijgt je gehele trapbekleding een sjieke look. De trap bekleden met deze overzettreden kost minder tijd en geld dan wanneer je een trap van de echte materialen wilt creëren.

Trap met luxe look prijzen vergelijken?

Traprenovatie-offertes aanvragen

Wil je graag een trap met een luxe uitstraling? Het is mogelijk om je trap te laten renoveren en bekleden in deze stijl. De specialisten die zijn aangesloten bij Traprenovatie.com helpen je graag met de renovatie. Vraag direct gratis offertes aan voor een renovatie van een trap met een chique uitstraling.

Afspraak met experts

Op basis van jouw aanvraag word je gekoppeld aan maximaal vijf specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen contact met je op. Het is verstandig om met deze specialisten af te spreken. Zo leer je de bedrijven kennen en ontdek je de verschillende mogelijkheden. De experts berekenen daarnaast bij jou thuis de exacte kosten voor een traprenovatie.

Vind de beste deal

Je hoeft alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. En kiest daarna de specialist die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag nu direct gratis maximaal vijf offertes aan voor een traprenovatie met een luxe look.