• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Traprenovatie met look van leer

Een trap met een leren bekleding stijgt in populariteit. Het bekleden van je trap met echt leer, brengt echter aardig wat kosten met zich mee. Gelukkig is er ook een manier om je trap wel de look te geven van leer, zonder echt leer te gebruiken.

Kenmerken lederlook trap

  • Uitstraling van leren trapbekleding
  • Mogelijk met pvc of laminaat

  • Diervriendelijk in vergelijking met echt leer
  • Voordeliger dan echt leer

Vergelijk prijzen trap bekleden met leren look

Trap bekleden met leren look

Wanneer je een trap de uitstraling wilt geven van echt leer, heb je de keuze uit twee soorten overzettreden: overzettreden van laminaat of van pvc. Deze overzettreden worden bij een traprenovatie over de bestaande treden heen geplaatst. Zo geef je op een eenvoudige manier een nieuwe uitstraling aan je trap. Bij pvc en laminaat heb je de keuze uit overzettreden met verschillende kleuren en motieven. Een lederen motief is hier een voorbeeld van.

Offerte-aanvraag van lederlook trap

Wanneer je jouw trap een lederen uitstraling mee wilt geven, ben je bij Traprenovatie.com aan het juiste adres. Je vult bij ons één offerte-aanvraag in voor een traprenovatie waarbij je jouw trap een leren look wilt geven.

Deskundige specialisten

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de experts. Zo leer je de bedrijven kennen en kun je al jouw wensen bespreken.

Slim vergelijken

Je hoeft vervolgens alleen nog de offertes naast elkaar te leggen. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. Vraag direct gratis maximaal vijf offertes aan voor een trapbekleding met een leren look.