• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie jaren 30

De stijl van de jaren dertig is weer helemaal terug. Deze stijl is zichtbaar in de interieurs en dus ook bij traprenovaties. Bij een jaren dertig traprenovatie staan vooral de witte tinten en de vele details centraal. Vraag gratis offertes aan voor een renovatie in de jaren dertig stijl. Wij koppelen je vervolgens aan specialisten die voldoen aan de wensen die je hebt. In een afspraak met de specialist kun je al jouw voorkeuren bij jou thuis bespreken. De expert kan dan gelijk vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Kenmerken jaren dertig traprenovatie

  • Combinatie van eenvoud én details
  • Vaak een loper op de trap aanwezig
  • Veel witte tinten

  • Balustrade aanwezig met details
  • Vaak neuslatje onder de treden
  • Meestal in hoogglans geschilderd

Trap bekleden jaren dertig stijl: eenvoud en detail

Een trap in de jaren dertig stijl ziet er vaak eenvoudig uit. Toch bestaan deze trappen juist uit veel details. Een traprenovatie in de jaren dertig stijl vergt dus veel nauwkeurigheid en oog voor detail. De trap is in deze stijl vrijwel altijd voorzien van een balustrade. Dit hekwerk bevat vaak eenvoudige rechthoekige spijlers. De horizontale groeven en detaillering maken echter het verschil. De hele trap is gebaseerd op een combinatie tussen eenvoud en detail.

Trap bekleden jaren 30 prijzen vergelijken?

Overzettreden als trapbekleding

Bij een traprenovatie worden er nieuwe overzettreden geplaatst. Deze overzettreden kunnen de trap een nieuwe uitstraling geven, zoals een jaren dertig look. Er zijn vele materialen beschikbaar als trapbekleding, waaronder tapijt. Het is ook mogelijk om de trap te bekleden met overzettreden van hout of laminaat en vervolgens een traploper te plaatsen.

Gratis offertes traprenovatie jaren dertig stijl

Wil je graag een trap in de jaren dertig stijl? Je kunt jouw trap laten renoveren en bekleden in deze stijl. De specialisten die zijn aangesloten bij Traprenovatie.com helpen je graag met de renovatie. Vraag direct gratis offertes aan voor een traprenovatie.

Afspraak met experts

Op basis van jouw aanvraag word je gekoppeld aan maximaal vijf specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Deze specialisten nemen contact met je op. Het is verstandig om met deze specialisten af te spreken. Zo leer je de bedrijven kennen en ontdek je de verschillende mogelijkheden. De experts berekenen daarnaast bij jou thuis de exacte kosten voor een traprenovatie.

Vind de beste deal

Je hoeft alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. En kiest daarna de specialist die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag nu direct gratis maximaal vijf offertes aan voor een jaren dertig traprenovatie.