• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie met grijs

Mensen kiezen steeds vaker voor een trap met grijstinten. Voor deze trap zijn vele materialen mogelijk. Je kunt een trap bekleden met laminaat, hout of tapijt in grijstinten. Bij laminaat en hout wordt de trap bekleed met grijze overzettreden. Vraag gratis maximaal vijf offertes aan voor de renovatie van een grijze trap.

Kenmerken grijze trap

  • Klassieke kleur
  • Verschillende materialen mogelijk
  • Moderne uitstraling
  • Strakke uitstraling

Mogelijkheden met een grijze trap

Een grijze trap past in veel verschillende interieurs. De grijze kleur brengt wel een strakke en moderne uitstraling met zich mee. Bij de trapbekleding heb je de keuze uit verschillende materialen in grijstinten. Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Je kunt een trap bekleden met laminaat, hout of tapijt en een grijze kleur creëren. Het is mogelijk om de trap in zijn geheel grijs te maken. Hier zijn dan de traptreden grijs, maar ook de stootborden, trapwangen en trapleuning. Je kunt er ook voor kiezen om de stootborden wit of zwart te maken. Hetzelfde geldt voor de trapwangen en trapleuning.

Een speciale grijstint is de betonlook: De betonlook is een unieke grijstint die ook erg populair is.

Grijze trap prijzen vergelijken?

Offertes voor trap bekleden van een grijze trap

Wil je graag een grijze trap? Je kunt jouw trap laten renoveren en bekleden met een materiaal in een grijstint. De specialisten die zijn aangesloten bij Traprenovatie.com helpen je graag met de renovatie. Vraag direct gratis offertes aan voor een renovatie van een grijze trap.

Afspraak met experts

Op basis van jouw aanvraag word je gekoppeld aan maximaal vijf specialisten. Deze specialisten nemen contact met je op. Het is verstandig om met deze specialisten af te spreken. Zo leer je de bedrijven kennen. De experts berekenen daarnaast bij jou thuis de exacte kosten voor een traprenovatie.

Vind de beste deal

Je hoeft alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. En kiest daarna de specialist die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Dat is nu slim vergelijken. Vraag nu direct gratis maximaal vijf offertes aan voor een grijze traprenovatie.