• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Traprenovatie met blauwstaal

Een traprenovatie met blauwstaal komt nog niet heel vaak voor, maar maakt zeker weten een blikvanger van je trap. Blauwstaal wordt binnenshuis nog niet erg veel gebruikt, maar is hier wel geschikt voor. De uitstraling van blauwstaal is goed te combineren met diverse houtsoorten.

De voordelen van blauwstaal

Blauwstaal heeft het voordeel een stoere én chique uitstraling te hebben. Het is een karakteristiek materiaal met nog veel meer voordelen:

  • Maakt een blikvanger van je trap
  • Ruige en robuuste, maar chique look
  • Sterk en duurzaam
  • Slijtage maakt blauwstaal mooier
  • Veel combinatiemogelijkheden

Blauwstalen overzettreden

Het gebruik van blauwstaal als trapbekleding is nog vrij nieuw. Hierdoor heb je gegarandeerd een unieke trap in je huis wanneer je de trap met blauwstaal laat bekleden. De traprenovatie vindt plaats met behulp van overzettreden, die over de bestaande traptreden worden geplaatst. Hierdoor hoeft er in de meeste gevallen weinig hak- en breekwerk plaats te vinden, wat veel tijd en afval scheelt.

Blauwstaal traprenovatie prijzen vergelijken?

Look van blauwstaal

Het is ook mogelijk om de uitstraling van blauwstaal te creëren, zonder daadwerkelijk blauwstaal te plaatsen. Er zijn diverse overzettreden van pvc of laminaat beschikbaar, die de look hebben van blauwstaal. Op deze wijze creëer je op een voordelige en eenvoudige manier een trap met een unieke uitstraling.

Offerte-aanvraag blauwstalen trapbekleding

Wil je jouw trap bekleden met blauwstaal? Dan ben je bij Traprenovatie.com aan het juiste adres. Vraag gratis offertes aan voor een betonlook trapbekleding. Wij koppelen jouw aanvraag aan maximaal vijf specialisten. Het is aan te raden om altijd met meerdere specialisten af te spreken. Zo leer je de bedrijven kennen. Daarnaast berekenen de experts bij jou thuis de exacte kosten voor de renovatie.

Slim vergelijken

Je hoeft vervolgens alleen nog de offertes naar elkaar te leggen. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. Door deze manier van vergelijken bespaar je tot wel 45%. Dat is wat wij noemen slim vergelijken. Vraag dus snel gratis maximaal vijf offertes aan voor een blauwstalen trapbekleding.