• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie wenteltrap

Is de wenteltrap in jouw huis aan een traprenovatie toe? Een wenteltrap is vaak de blikvanger in een woonkamer of hal. Deze gedraaide trap kan de sfeer in een ruimte aanzienlijk verbeteren. De specialisten die bij ons zijn aangesloten zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhoudingen. En vrijwel alle trappen kunnen binnen één dag gerenoveerd worden. Vraag direct gratis offertes aan voor de renovatie van jouw wenteltrap.

Meeste renovaties wenteltrap

Van alle soorten trappen wordt de wenteltrap het meest gerenoveerd in Nederland. De draaitrap is ook wel een ander woord voor dit soort trap. De trap loopt in een spiraal omhoog en is zeer geschikt voor traprenovaties.

Kenmerken wenteltrap

  • Blikvanger in een ruimte
  • Geeft ruimte mooie uitstraling
  • Veel mogelijkheden
  • Meest gerenoveerde soort trap

Wenteltrap renoveren prijzen vergelijken?

Opties traprenovatie

De traprenovatie van een wenteltrap biedt veel mogelijkheden. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, kleuren en dessins. Je vindt meer informatie over de prijzen en mogelijkheden in deze indicatieve prijslijst. Ook zijn er meerdere onderdelen toe te voegen of vervangen. Om de veiligheid te vergroten is het mogelijk om halve maantjes of anti slip strips te plaatsen. Een mooie trapleuning of sfeervolle trapverlichting verbeteren de uitstraling van de wenteltrap.

Kosten traprenovatie wenteltrap

De kosten voor een renovatie van een wenteltrap komen meestal hoger uit dan het renoveren van andere trapsoorten. De exacte wenteltraprenovatie prijs is afhankelijk van meerdere factoren.​

  • Hoe ziet de draai van de wenteltrap er uit?
  • Hoeveel traptreden heeft de trap?
  • Welk materiaal ga je gebruiken?
  • Welke extra mogelijkheden wil je?

Vind de beste deal voor renoveren wenteltrap

Het renoveren van een wenteltrap is geen eenvoudige klus. Een specialist kan je snel en goed helpen om de trap als nieuw te maken. Vrijwel alle trappen worden namelijk binnen één dag gerenoveerd. De specialisten zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding. En ze voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat je de beste specialist voor jouw traprenovatie kunt vinden.

Vrijblijvende afspraak maken

Vraag gratis offertes aan en ontvang offertes van maximaal vijf specialisten. Deze specialisten zijn op basis van jouw wensen aan jouw aanvraag gekoppeld. De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Het is verstandig om een afspraak te maken met de bedrijven. Zij kunnen je bij jou thuis exact vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Vind de beste deal

Je hoeft daarna de offertes alleen nog te vergelijken. Je vergelijkt de beste deals uit jouw omgeving met elkaar. En kiest zelf de specialist die het beste bij je past. Vraag direct gratis offertes aan voor het renoveren van een wenteltrap.