• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie steektrap

Een traprenovatie is een ideale manier om jouw steektrap weer als nieuw te maken. Het renoveren van deze rechte trap is voordeliger dan de renovatie van een gedraaide trap. De specialisten die bij ons zijn aangesloten helpen je graag bij de renovatie van jouw trap. In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk om jouw trap binnen één dag te renoveren. Vraag gratis offertes aan voor een steektraprenovatie.

Renoveren steektrap prijzen vergelijken?

Soort rechte trap

Een steektrap is een andere benaming voor een rechte trap. Steektrappen kunnen open trappen zijn of gesloten trappen. Door een traprenovatie te laten doen, wordt jouw rechte trap weer als nieuw. Slijtageplekken of beschadigingen laat de expert verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Kenmerken steektrap

  • Voordeliger dan renovatie gedraaide trap
  • Veel mogelijkheden
  • Open en dichte trap mogelijk

Mogelijkheden renovatie steektrap

Bij het bekleden van een steektrap heb je de keuze uit verschillende materialen. Er zijn ook nog andere mogelijkheden om de trap veiliger of mooier te maken. Omdat een dichte trap stootborden heeft, is deze over het algemeen veiliger dan een gesloten trap. De veiligheid kun je ook op andere manieren vergroten. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van antislip strips op de traptreden. Sfeervolle trapverlichting verbetert de uitstraling van een trap. Hetzelfde geldt voor een mooie trapleuning of balustrade. De specialisten kunnen daarnaast ook tegen een voordelige prijs de traptreden of trapwangen vervangen.

Kosten traprenovatie steektrap

De traprenovatie van een steektrap is over het algemeen goedkoper dan de renovatie van een gedraaide trap. De kosten van de onderdelen voor een rechte trap zijn namelijk lager dan de prijs voor de onderdelen van een gedraaide trap. De exacte prijs voor een traprenovatie is afhankelijk van meerdere factoren.

  • Is de trap recht of gedraaid?
  • Is de trap open of gesloten?
  • Hoeveel traptreden heeft de trap?

  • Welk materiaal ga je gebruiken?
  • Welke extra mogelijkheden wil je?

Renoveren steektrap prijzen vergelijken?

Vraag gratis offertes traprenovatie aan

Het is verstandig om een traprenovatie te laten doen door een specialist. Een specialist kan je deskundig advies geven en heeft ervaring met traprenovaties. Vraag gratis en vrijblijvend maximaal vijf offertes aan voor een traprenovatie van je steektrap.

Geselecteerde experts

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die in jouw regio actief zijn. De specialisten die bij ons zijn aangesloten zijn geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. En ze voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. De specialisten die aan jouw aanvraag zijn gekoppeld nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Wij raden je aan om een afspraak te maken met de specialisten. Zij vertellen je bij jou thuis wat de mogelijkheden en kosten zijn. Je hoeft daarna alleen de offertes nog naast elkaar te leggen. En kiest de deal die het beste bij je past.