• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie spiltrap

Ben je op zoek naar een expert voor de traprenovatie van jouw spiltrap? Een renovatie geeft jouw spiltrap een nieuwe en frisse uitstraling. Een spiltrap neemt weinig ruimte in beslag. De draaitrap is open en hierdoor zijn beschadigingen wel sneller zichtbaar. De specialisten die bij ons zijn aangesloten helpen je graag bij het renoveren van je spiltrap. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van overzettreden of tapijt. Ook kun je geheel naar wens extra opties toevoegen. Vraag nu geheel vrijblijvend en gratis offertes aan voor jouw spiltraprenovatie. Vrijwel alle trappen zijn binnen één dag gerenoveerd.

Open gedraaide trap

Een spiltrap is een combinatie van een open trap en een draaitrap. Bij een spiltrap lopen de traptreden rondom een paal omhoog, zoals je op de foto's hierboven ziet. Hierdoor neemt de trap weinig ruimte in beslag. Vaak is de spiltrap te vinden in kleinere woningen of ruimtes. Omdat de spiltrap meestal open is, zijn beschadigingen en slijtageplekken beter zichtbaar dan bij gesloten trappen. Door een traprenovatie maak je jouw spiltrap weer als nieuw. Bij de renovatie van spiltrappen heb je de keuze uit verschillende materialen, waaronder hout, PVC of laminaat. De kosten van een traprenovatie zijn onder meer afhankelijk van het soort materiaal. Bekijk de indicatieve prijslijst.

Kenmerken spiltrap

 • Stijlvolle uitstraling
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Meestal een open trap
 • Traptreden gemonteerd rondom paal

Prijzen vergelijken spiltrap renoveren?

Opties traprenovatie spiltrap

Je kunt een spiltrap bekleden met verschillende materiaalsoorten. Ook zijn er nog andere mogelijkheden om de spiltrap van meer comfort, luxe of veiligheid te voorzien. Een spiltrap heeft vaak een balustrade. Dit traphek dient vooral bij open trappen als extra veiligheidsmiddel. Voor de veiligheid is het ook mogelijk om halve maantjes of antislip strips op de trap te plakken. Dit geeft extra grip op de traptreden. De halve maantjes werken daarnaast ook geluiddempend.

Kosten traprenovatie spiltrap

 • Is de trap recht of gedraaid?
 • Is de trap open of gesloten?
 • Hoeveel traptreden heeft de trap?

 • Welk materiaal ga je gebruiken?
 • Welke extra mogelijkheden wil je?

Gratis offertes renovatie spiltrap

Wij raden je aan om een specialist in te schakelen wanneer je jouw trap wilt renoveren. Een specialist heeft verstand van zaken en kan je voorzien van deskundig advies. Vraag gratis traprenovatie-offertes aan voor jouw spiltrap. Wij koppelen jouw aanvraag aan maximaal vijf specialisten in jouw regio.

Vrijblijvende afspraak met specialist

De gekoppelde specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Tijdens een vrijblijvende afspraak legt de specialist graag alle mogelijkheden aan je uit. Zo neemt hij stalen mee van mogelijke kleuren en materialen. Ook bepaalt hij bij jou thuis de exacte prijs voor een traprenovatie.

Vergelijk en kies slim

Je hoeft daarna alleen nog de ontvangen offertes met elkaar te vergelijken. Je bespaart veel tijd en geld op deze manier. En je weet zeker dat de specialisten aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen en op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding zijn geselecteerd. Je kiest zelf voor de beste deal. Dat is nog eens slim vergelijken.