• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Trap bekleden met tapijt

Het bekleden van je trap met tapijt is een erg goedkope optie. Een tapijt trapbekleding brengt daarnaast enkele voordelen met zich mee. Tapijt zorgt voor meer grip en veiligheid. En werkt geluiddempend. Vraag gratis offertes aan voor een trapbekleding met tapijt.

Kenmerken tapijt trapbekleding​​

  • Isolerend en geluiddempend
  • Kindvriendelijk
  • Veel soorten en kleuren
  • Voordelige trapbekleding

Tapijt trapbekleding prijzen vergelijken?

Kosten trapbekleding tapijt

Jouw trap laten bekleden met tapijt is een voordelige optie. De exacte prijs voor een trapbekleding van tapijt is afhankelijk van meerdere factoren. De soort trap en het aantal traptreden zijn van invloed op de prijs. Ook het soort tapijt bepaalt wat de kosten worden.

Soort materiaal Open trap* Gesloten trap*
Tapijt

v.a. € 900,-

v.a. € 1.400,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trap met tapijt bekleden

Tapijt is één van de meest voordelige mogelijkheden om je trap te laten bekleden. Het materiaal is ook erg geschikt als bekleding op de trap. Tapijt zorgt voor meer grip en is kindvriendelijk. Het materiaal is ook comfortabel om op te lopen en voelt niet koud aan. Daarnaast is tapijt beschikbaar in vele soorten, kleuren en dessins. En werkt het isolerend.

Prijs trapbekleding tapijt opvragen

Wil je jouw trap op een voordelige, maar mooie manier laten bekleden? Dan is het bekleden van je trap met tapijt een goede optie. Vraag direct gratis offertes aan voor een trapbekleding met tapijt.

Vrijblijvende afspraak met specialist

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die in jouw buurt actief zijn. Zij nemen telefonisch of per mail contact met je op. Het is verstandig om een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten. Deze specialisten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Met een afspraak leer je de bedrijven beter kennen. En de expert berekent bij jou thuis de exacte kosten voor de trapbekleding.

Vind de beste deal

Je vergelijkt daarna alleen nog de offertes met elkaar. En je kies de deal die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag nu direct gratis offertes aan voor een trapbekleding van tapijt.