• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Trap bekleden met sisal

Sisal is een milieuvriendelijk en duurzaam materiaal om je trap mee te laten bekleden. Sisal komt van oorsprong uit Mexico en is een natuurlijke vezel. Het is een veelgebruikt materiaal voor trapbekleding en vloerbedekking. Specialisten die bij ons zijn aangesloten kunnen je verder helpen met advies over deze vorm van trapbekleding. Vraag gratis offertes aan voor een sisal trapbekleding.​

Kenmerken sisal trapbekleding

  • Natuurlijk product
  • Lange levensduur
  • Zeer slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk

Jouw trap bekleden met sisal?

Kosten sisal trapbekleding

De exacte kosten voor het bekleden van een trap met sisal zijn afhankelijk van meerdere factoren. De soort trap en het aantal traptreden zijn van invloed op de prijs.

Soort materiaal Open trap*

Gesloten trap*

Sisal

Op aanvraag

Op aanvraag

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trapbekleding met sisal

Sisal is een natuurlijke trapbekleding. De hoge slijtvastheid, duurzaamheid en het lage onderhoud zijn drie grote voordelen van dit materiaal. De trap regelmatig stofzuigen is het enige onderhoud. Door de grove structuur van sisal krijgt de trap gelijk meer grip. Dit zorgt voor meer veiligheid op de trap.

Offertes aanvragen trapbekleding sisal

Laat je trap bekleden met sisal. Sisal is een natuurlijk en duurzaam materiaal om je trap mee te laten bekleden. De specialisten die bij ons zijn aangesloten helpen je graag bij de bekleding van je trap. Vraag nu gratis offertes aan voor een sisal trapbekleding.

Afspraak met expert

Wij koppelen je op basis van jouw aanvraag aan maximaal vijf specialisten die actief zijn in jouw regio. Zij nemen telefonisch of per mail contact met je op. Het is verstandig om vrijblijvend een afspraak te maken met de experts. Zij kunnen je alle mogelijkheden vertellen. Zo leer je de bedrijven kennen. Daarnaast berekenen de experts bij jou thuis de exacte kosten voor de trapbekleding.

Vind de beste deal

Je hoeft dan alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. En je kiest vervolgens de deal die het beste bij je past. Vraag nu direct gratis offertes aan voor een sisal trapbekleding.