• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Trap stofferen

Het stofferen van een trap is een voordelige vorm van trapbekleding. De specialisten die bij ons zijn aangesloten stofferen en renoveren trappen in heel Nederland en delen van België. Je kunt een trap stofferen met tapijt of met sisal. Vraag gratis offertes aan voor het stofferen van jouw trap.

Kenmerken trap stofferen

  • Geluiddempend en isolerend
  • Vele soorten en kleuren mogelijk
  • Gunstige prijs
  • Tijdloos materiaal
  • Kindvriendelijk

Kosten stofferen trap

Het stofferen van een trap brengt over het algemeen minder kosten met zich mee dan het bekleden van een trap met hout of laminaat. De exacte kosten voor het stofferen van een trap zijn afhankelijk van meerdere factoren. De prijs hangt af van het soort tapijt of sisal. Ook zijn de soort trap en het aantal traptreden van invloed op de prijs.

Soort materiaal Open trap* Gesloten trap*
Tapijt v.a. € 900,- v.a. € 1.400,-

Gratis offertes

Sisal

Op aanvraag

Op aanvraag

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trap stofferen prijzen vergelijken?

Trap stofferen

Bij de specialisten die bij ons zijn aangesloten kies je de trapbekleding die het beste bij je past. Je hebt veel keuze bij het laten stofferen van je trap. Er zijn verschillende kleuren, structuren en dessins beschikbaar. Ook is het mogelijk om extra opties toe te voegen. Zo kun je trapverlichting laten monteren of een mooie balustrade laten plaatsen.

Op zoek naar een traploper?

traploperJe kunt er ook voor kiezen om niet de gehele trap te laten stofferen. Het laten plaatsen van een traploper kan ook een goede mogelijkheid zijn. Traplopers zijn ook beschikbaar in vele materialen, kleuren en dessins.

Gratis offertes trap laten stofferen

Wil je jouw trap laten stofferen? Dan ben je bij Traprenovatie.com aan het juiste adres. Bij de specialisten die bij ons zijn aangesloten heb je een ruime keuze aan kleuren, structuren en dessins. Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan voor het stofferen van je trap.

Vrijblijvende afspraak maken

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die actief zijn in jouw regio. Zij nemen vervolgens contact met je op. Het is verstandig om een afspraak te maken met de specialisten. Je leert dan de bedrijven kennen. De expert berekent de exacte kosten voor het stofferen van jouw trap bij jou thuis.

Slim vergelijken

Je kiest daarna zelf de deal die het beste bij je past. Dit doe je door de offertes met elkaar te vergelijken. Vraag nu gratis maximaal vijf offertes aan voor het stofferen van je trap.