• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Trap bekleden met PVC

PVC is een goed materiaal om je trap mee te bekleden. Vinyl lijkt als materiaal veel op PVC. PVC trapbekleding is altijd duurzaam. Bij vinyl verschilt de kwaliteit per soort materiaal. Door een trap met pvc te bekleden, krijgt deze een hele nieuwe uitstraling. Vraag direct gratis offertes aan voor een pvc trapbekleding.

Kenmerken PVC trapbekleding​

  • Sterk en slijtvast materiaal
  • Makkelijk te onderhouden
  • Recyclebaar materiaal
  • Geluiddempend en waterbestendig

PVC trapbekleding prijzen vergelijken?

Kosten PVC trapbekleding

Meerdere factoren zijn bepalend voor de exacte prijs van een PVC trapbekleding. De soort trap en het aantal traptreden zijn onder meer van invloed op de prijs.

Soort materiaal Open trap* Gesloten trap*
PVC

v.a. € 1.600,-

v.a. € 2.500,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trapbekleding PVC

PVC is een veelgebruikte kunststof voor de bekleding van trappen. Een andere veelvoorkomende kunststof is laminaat. PVC is beschikbaar in vele soorten en kleuren. PVC wordt als trapbekleding geplaatst met behulp van overzettreden. Deze overzettreden worden over de bestaande treden gezet. Hierdoor hoef je niet te breken tijdens een traprenovatie en heb je weinig afval nadat de trap af is. Daarnaast is PVC makkelijk in het onderhoud en zeer slijtvast.

Gratis offertes PVC trapbekleding

Gratis offertes voor een PVC trapbekleding vraag je aan bij Traprenovatie.com. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die in jouw buurt actief zijn. Deze experts voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Vrijblijvende afspraak maken

Je ontvangt prijsopgaven van maximaal vijf specialisten. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met deze experts. Zo leer je de bedrijven kennen. Daarnaast berekent de specialist bij jou thuis de exacte kosten voor het bekleden van je trap met pvc.

Vind de beste deal

Je hoeft vervolgens alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. De prijsopgaven kunnen nog wel eens verschillen, dus het is verstandig om daar goed naar te kijken. Je kiest zelf voor de specialist die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing tot wel 45% opleveren. Vraag nu gratis offertes aan voor het bekleden van een trap met PVC.