• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Trap bekleden met linoleum

Linoleum is een 100% natuurlijke manier om je trap te laten bekleden. Het is een duurzaam materiaal en beschadigt niet snel. Linoleum is een hygiënisch product en anti-allergisch. Het materiaal is erg geschikt op plekken waar veel op gelopen wordt, zoals trappen. Vraag gratis offertes aan voor een trapbekleding met linoleum.

Kenmerken linoleum

  • Milieuvriendelijk;
  • Lange levensduur;
  • Anti-allergisch;
  • Mooie uitstraling.

Trapbekleding linoleum prijzen vergelijken?

Kosten trapbekleding linoleum

Er zijn meerdere factoren van invloed op de exacte prijs van een linoleum trapbekleding. Na het aanvragen van een offerte kun je een afspraak maken met een specialist die bij ons is aangesloten. Deze specialist berekent de exacte kosten voor een linoleum trapbekleding bij jou thuis. De soort trap en het aantal traptreden zijn onder meer van invloed op de prijs.

Soort materiaal Open trap* Gesloten trap*
Linoleum

v.a. € 1.250,-

v.a. € 1.500,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trap bekleden met linoleum

Linoleum is een goede optie voor het bekleden van je trap. Je kunt een trap bekleden met linoleum wanneer deze veel belopen wordt. Daarnaast is linoleum makkelijk in het onderhoud en werkt het geluiddempend. Het materiaal is milieuvriendelijk. Linoleum vangt weinig stof en is hierdoor anti-allergisch.

Goed om te weten: Linoleum kan vlak na plaatsing verkleuren. Dit komt door de lijnolie die in het linoleum verwerkt is. Deze verkleuring trekt na blootstelling aan licht binnen 24 uur weg.

Offertes aanvragen trapbekleding linoleum

Ben je op zoek naar een expert voor een linoleum trapbekleding? Dan ben je bij Traprenovatie.com aan het juiste adres. Vraag snel gratis maximaal vijf offertes aan voor het bekleden van je trap met linoleum.

Afspraak met specialist

Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die bij je in de buurt actief zijn. Deze specialisten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Zij nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een vrijblijvende afspraak te maken met de experts. Je leert dan de bedrijven kennen en ontdekt de verschillende mogelijkheden. Daarnaast berekent de expert bij jou thuis de exacte kosten voor de trapbekleding.

Vind de beste deal

Vervolgens hoef je enkel nog de offertes met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf de specialist uit die het beste bij je past. Deze manier van vergelijking kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag direct gratis offertes aan voor het bekleden van een trap met linoleum. En start met slim vergelijken.