• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Trap bekleden met laminaat (HPL / CPL)

Laat je trap bekleden met laminaat en creër een frisse uitstraling voor je trap. De specialisten die bij ons zijn aangesloten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Laminaat is een voordelige manier om je trap te bekleden. Laminaat heeft de uitstraling van hout, maar is gemaakt van kunststof. En het is makkelijk in het onderhoud. Vraag gratis offertes aan voor een trapbekleding met laminaat.

Kosten trap met laminaat bekleden?

Kosten trap bekleden laminaat

De exacte prijs voor het bekleden van een trap met laminaat wordt bepaald door meerdere factoren. Onder meer de soort trap (is het een open of gesloten trap) en het aantal traptreden zijn van invloed op de kosten. De prijs is ook afhankelijk van het soort laminaat.

Soort materiaal Open trap* Gesloten trap*
Laminaat

v.a. € 1.400,-

v.a. € 2.300,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trapbekleding laminaat

Voor de trapbekleding worden er meestal twee soorten laminaat gebruikt: HPL en CPL. CPL (Continuously Pressed Laminaat) lijkt veel op HPL (High Pressed Laminaat). CPL kan gebruikt worden op trappen. HPL is alleen meer slijtvast door een dikkere bovenlaag. De laminaten trapbekleding wordt door middel van overzettreden op de trap geplaatst. Deze overzettreden worden over de bestaande traptreden gezet. Het bekleden van een trap met HPL-laminaat of CPL-laminaat is hierdoor voordelig én kost de specialist niet veel tijd.

Offerte-aanvraag trapbekleding laminaat

Gratis offertes voor een trapbekleding met laminaat vraag je aan bij Traprenovatie.com. Je ontvangt maximaal vijf prijsopgaven van experts die bij ons zijn aangesloten. Deze experts voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Vrijblijvende afspraak met specialist

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een afspraak te maken met de experts. Zo leer je de bedrijven kennen en ontdek je de mogelijkheden. En de expert berekent bij jou thuis de exacte kosten voor het bekleden van je trap.

Slim vergelijken

Daarna hoef je alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. De prijsopgaven kunnen verschillen. Daarom is het verstandig om de offertes naast elkaar te leggen. Je kiest zelf voor de specialist die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing van wel 45% opleveren. Vraag direct gratis offertes aan voor het bekleden van een trap met laminaat.