• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Trap bekleden met kunststof

Een trap bekleden met kunststof komt vaak voor. Laminaat en PVC zijn de twee soorten kunststof die hiervoor het meest worden gebruikt. Beide materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. De specialisten die bij ons zijn aangesloten helpen je graag bij het bekleden van kunststof traptreden. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een kunststof trapbekleding.

Kunststof trapbekleding prijzen vergelijken?

Kosten trapbekleding kunststof

De kosten voor het bekleden van trappen met kunststof kan uiteenlopen. De exacte prijs van trapbekleding is afhankelijk van meerdere factoren. Onder meer de soort trap en het aantal traptreden zijn van invloed op de prijs. Ook is de soort kunststof bepalend voor de kosten.

Soort kunststof Open trap* Gesloten trap*
Laminaat

v.a. € 1.400,-

v.a. € 2.300,-

Gratis offertes

PVC

v.a. € 1.600,-

v.a. € 2.500,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trap bekleden met kunststof

Het bekleden van een trap met kunststof gebeurt aan de hand van overzettreden. Dit zijn treden die over de bestaande traptreden worden geplaatst. Deze kunststof traptreden zijn vrijwel altijd van laminaat of pvc. Kunststof trapbekleding is een voordelige en makkelijke manier om je trap te renoveren. Laminaat en PVC zijn daarnaast sterke en slijtvaste materialen.

Gratis offertes kunststof trapbekleding

Gratis offertes voor een kunststof trapbekleding vraag je aan bij Traprenovatie.com. Dit doe je simpel door één offerte-aanvraag in te dienen. Vervolgens ontvang je maximaal vijf prijsopgaven van specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. De specialisten die bij ons zijn aangesloten voldoen allemaal aan onze strenge kwaliteitseisen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Vrijblijvende afspraak met expert

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om dan direct een afspraak maken. Tijdens deze afspraak bij jou thuis berekent de specialist de exacte prijs voor een kunststof trapbekleding. Zo maak je alvast kennis met het bedrijf. En ontdek je de verschillende mogelijkheden.

Vind de beste deal

Je hoeft daarna alleen nog maar de offertes naast elkaar te leggen. De prijsopgaven kunnen verschillen. Het is dus altijd verstandig om de offertes met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf voor de specialist die het beste bij je past. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Vraag dus direct gratis offertes aan voor een kunststof trapbekleding.