• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Trap bekleden met rubberwood

Rubberwood is voor veel mensen nog een onbekend materiaal voor trapbekleding. Toch stijgt de vraag naar rubberwood trapbekleding. Dit materiaal is slijtvast en gaat lang mee. Vraag nu gratis offertes aan voor rubberwood trapbekleding. De specialisten die bij ons zijn aangesloten leveren een uitstekende kwaliteit. Zo heb je slim en voordelig een trap met een compleet nieuwe uitstraling.

Kosten trapbekleding rubberwood

De exacte prijs voor een trapbekleding van rubberwood is afhankelijk van verschillende factoren. Onder meer het aantal traptreden en de soort trap zijn van invloed op de kosten. Ook eventuele extra opties zijn bepalend voor de prijs.

Soort hout Open trap* Gesloten trap*
Rubberwood

v.a. € 1.800,-

v.a. € 2.000,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trap bekleden met rubberwood

Om je trap te bekleden met rubberwood schakel je eenvoudig een van de experts in die bij ons zijn aangesloten. Rubberwood is voor veel mensen nog een vrij onbekende houtsoort. Deze houtsoort is afkomstig van rubberbomen. De traprenovatie-specialisten gebruiken rubberwood overzettreden als trapbekleding. Hierbij worden de overzettreden over de bestaande treden geplaatst. Deze methode wordt ook gebruikt bij andere houtsoorten, zoals beuken, eiken en mahonie.

Rubberwood trapbekleding prijzen vergelijken?

Offertes aanvragen rubberwood trapbekleding

Ben je op zoek naar een expert in rubberwood trapbekleding? Vraag dan gratis offertes aan voor rubberwood trapbekleding. Je ontvangt dan maximaal vijf offertes van specialisten die bij jou in de buurt actief zijn.

Vrijblijvende afspraak maken

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om een afspraak te maken met de experts. Zo leer je de verschillende bedrijven kennen en ontdek je de mogelijkheden. En de expert berekent bij jou thuis de exacte kosten voor het bekleden van jouw trap.

Slim vergelijken

Je hoeft daarna alleen nog maar de offertes met elkaar te vergelijken. En je kiest de deal die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren van wel 45%. Dat is nog eens slim vergelijken. Vraag direct gratis maximaal vijf offertes aan voor rubberwood trapbekleding.