• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Trap bekleden met mahonie

Een mooie houtsoort voor trapbekleding is mahonie. Deze duurzame houtsoort heeft een roodbruine kleur. Hierdoor krijgt een trap met een mahonie bekleding een warme uitstraling. Het hout is goed te bewerken en erg geschikt voor de bekleding van trappen. Vraag direct gratis offertes aan voor een mahonie trapbekleding en vergelijk slim.

Mahonie trapbekleding prijzen vergelijken?

Kosten trapbekleding mahonie

De exacte prijs van trapbekleding met mahonie is afhankelijk van verschillende factoren. Onder meer het aantal traptreden en de soort trap zijn van invloed op de kosten.

Soort hout Open trap* Gesloten trap*
Mahonie

v.a. € 2.000,-

v.a. € 2.300,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trap bekleden met mahonie

Mahonie wordt in de vorm van overzettreden als bekleding op de trap geplaatst. Deze overzettreden worden over de bestaande treden gezet. De renovatie heeft hierdoor zijn voordelen. Je houdt weinig afval over en hoeft na afloop relatief weinig schoon te maken. Ook is het gebruik van overzettreden een voordelige en snelle manier om je trap te laten bekleden met mahonie.

Gratis offertes mahonie trapbekleding

Wil je jouw trap laten bekleden met mahonie tegen een voordelige prijs? Vergelijk dan de offertes van specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. Via Traprenovatie.com vraag je gratis offertes aan voor mahonie trapbekleding. Je ontvangt vervolgens offertes van maximaal vijf specialisten.

Vergelijken

Je vergelijkt de verschillende offertes en specialisten met elkaar. Door een vrijblijvende afspraak te maken met de experts, leer je de bedrijven kennen. Zo kan je een goede keuze maken uit de verschillende mogelijkheden. En de experts berekenen bij jou thuis wat de exacte kosten zijn voor het bekleden van je trap.

Vind de beste deal

Vervolgens hoef je alleen nog de deal te kiezen die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan oplopen tot een besparing van wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gelijk vrijblijvend en gratis offertes aan voor een mahonie trapbekleding.