• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Trap bekleden met beuken

Beuken is een goede houtsoort voor het bekleden van een trap. Beukenhout is vooral populair in kleinere ruimtes. Door de lichte kleur trekt het hout weinig aandacht naar zich toe. Daarnaast is beuken makkelijk te bewerken en buigen. Vraag vrijblijvend en gratis offertes aan voor het bekleden van je trap met beuken.

Kosten trapbekleding beuken

De exacte prijs voor een trapbekleding met beuken wordt door verschillende factoren bepaald. Onder meer het aantal traptreden en de soort trap zijn van belang voor de kosten.

Soort trap

Open trap* Gesloten trap*
Beuken

v.a. € 1.800,-

v.a. € 2.000,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Trap bekleden met beuken

Het bekleden van een trap met beukenhout gebeurt met overzettreden. De overzettreden van beuken worden over de bestaande treden geplaatst. Deze manier van renoveren is niet alleen voordelig, maar ook handig. De expert hoeft over het algemeen weinig te breken op de trap. Hierdoor komt er relatief weinig vuil en stof vrij. Een beuken trapbekleding gaat lang mee en heeft een neutrale uitstraling.

Trapbekleding met beuken prijzen vergelijken?

Gratis offertes beuken trapbekleding

Vraag voor een beuken trapbekleding gratis en vrijblijvend offertes aan. De specialisten die bij ons zijn aangesloten leveren trapbekleding met beuken van een uitstekende kwaliteit. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan maximaal vijf specialisten die bij je in de buurt actief zijn.

Afspraak maken

De specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Wij raden je aan om ook een afspraak te maken met de experts. Op deze manier leer je de bedrijven kennen. En de expert berekent de exacte kosten voor de renovatie bij jou thuis. Door meerdere specialisten te vergelijken, krijg je een beter beeld van de mogelijkheden en kosten.

Vind de beste deal

Je hoeft vervolgens alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. Deze manier van vergelijken kan je een besparing van wel 45% opleveren. Vraag nu gratis maximaal vijf offertes aan en voor je beuken trapbekleding.