• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Trap bekleden met hout

Een trap bekleden met hout is een populaire en voordelige oplossing. Dit is het geval bij versleten en beschadigde trappen. Maar wellicht wil je gewoon een nieuwe uitstraling geven aan je trap. De specialisten die bij ons zijn aangesloten plaatsen houten overzettreden op de bestaande traptreden. Deze houten treden zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en kleuren. Vraag direct gratis offertes aan voor een houten bekleding van jouw trap.

Kosten trapbekleding hout

De exacte prijs voor een trapbekleding van hout is afhankelijk van meerdere factoren. Het aantal traptreden en de soort trap zijn van invloed op de prijs. Ook de houtsoort is van belang.

Soort hout Open trap* Gesloten trap*
Beuken

v.a. € 1.800,-

v.a. € 2.000,-

Eiken

v.a. € 2.000,-

v.a. € 2.400,-

Mahonie

v.a. € 2.000,-

v.a. € 2.300,-

Rubberwood

v.a. € 1.800,-

v.a. € 2.000,-

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Houten trapbekleding prijzen vergelijken?

Trap bekleden met hout

Je kunt een trap met veel verschillende soorten hout bekleden. Van veel houtsoorten kunnen overzettreden worden gemaakt. Deze overzettreden worden over de bestaande treden geplaatst. Zo heb je op een eenvoudige en voordelige manier een trap met een frisse uitstraling. We lichten vier verschillende houtsoorten verder toe op aparte pagina’s. Het gaat hier om:

Vraag offertes houten trapbekleding aan

De experts die bij ons zijn aangesloten zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze voldoen daarnaast aan onze strenge kwaliteitseisen. Vraag direct gratis maximaal vijf offertes aan en vergelijk slim.

Specialisten vergelijken

Op basis van jouw aanvraag koppelen wij je aan maximaal vijf specialisten. Wij raden je aan om een afspraak te maken met deze experts. Zo leer je de bedrijven kennen. Daarnaast berekenen de experts bij jou thuis de exacte kosten voor de houten renovatie.

Vind de beste deal

Je hoeft daarna alleen nog de offertes met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. De besparing kan hierdoor oplopen tot wel 45%. Vraag nu gratis offertes aan voor je houten trapbekleding.