• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Trap bekleden

Wil je jouw trap opnieuw laten bekleden? Een trap kan na verloop van tijd slijtage of beschadigingen vertonen. Het bekleden van een trap is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe trap. Het bekleden met tapijt of het plaatsen van overzettreden is daarnaast een relatief snelle klus. De bij ons aangesloten specialisten bieden verschillende soorten trapbekleding aan. Zij helpen je snel met het plaatsen van de gewenste trapbekleding.

Trapbekleding het goedkoopst?

Voordelen trapbekleding

  • Verhoogde veiligheid
  • Bij iedere trapsoort mogelijk
  • Geluiddempend
  • Nieuwe, frisse uitstraling
  • Isolerende werking
  • Voordelige prijs

Laminaat (HPL / CPL)

trap bekleden laminaatLaminaat is het meestgebruikte materiaal bij de bekleding van trappen. Het lijkt op hout, maar is van kunststof gemaakt. Laminaten overzettreden zijn voordelig en makkelijk in het onderhoud.

Trap bekleden met laminaat

PVC / Vinyl

trap bekleden pvcPVC / Vinyl is een uitstekend materiaal voor een traprenovatie. PVC is makkelijk in het onderhoud en beschikbaar in veel soorten. Je kunt voor een moderne uitstraling gaan of voor een houten dessin.

Eiken

Trap bekleden eikenEiken (bekend van de parketvloeren) is de meest gebruikte houtsoort bij het trap bekleden. Eiken staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Dankzij vele soorten wax en lak is eiken in iedere stijl te krijgen.

Linoleum

trap bekleden linoleumLinoleum is een 100% natuurlijk product. Dit materiaal beschadigt niet snel, is slijtvast en is hierdoor erg geschikt als trapbekleding. Linoleum is vooral populair bij trappen die veel belopen worden.

Trap bekleden met linoleum

Tapijt

trap bekleden tapijtTapijt is een goedkope manier om je trap te laten bekleden. Het stofferen van je trap zorgt voor grip en het werkt geluiddempend. Daarnaast is tapijt ook zeer kindvriendelijk. Tapijt is beschikbaar in vele kleuren en soorten.

Sisal

Sisal trapbekledingSisal is een natuurlijke vezel, veel gebruikt als vloer- of trapbekleding. Je kunt jouw trap goed bekleden met dit materiaal. Sisal heeft een lange levensduur, hoge duurzaamheid en vergt weinig onderhoud.

Trap laten bekleden door specialist

Je bespaart veel tijd en moeite wanneer je jouw traprenovatie laat uitbesteden. De specialisten die bij ons zijn aangesloten, nemen je graag het werk uit handen. De specialisten bieden verschillende soorten trapbekleding aan. Zij helpen je snel met het plaatsen van de gewenste bekleding. In bijna alle gevallen is de trap binnen een dag opnieuw bekleed. Vraag direct gratis offertes aan om je trap te laten bekleden.