• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie met trapwangen

De zijschotten van een trap worden ‘trapwangen’ genoemd. Een trapwang biedt steun aan de rest van de trap. Trapwangen slijten sneller dan een gewone muur. Je schopt er namelijk vaak per ongeluk tegenaan. Trapwangen worden in vrijwel alle gevallen vervangen tijdens een complete traprenovatie. De bij ons aangesloten specialisten renoveren jouw trap op een professionele manier. Vraag direct gratis en vrijblijvend traprenovatie-offertes aan.

Prijzen vergelijken renoveren trapwangen?

Kenmerken renoveren trapwangen

  • Veiligheid verhogen
  • Geeft steun aan trap
  • Minder slijtage
  • Langere levensduur
  • Decoratief
  • Voordelige prijs

Mogelijkheden trapwangen renoveren

Bij de renovatie van trapwangen kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. De trapwangen zijn beschikbaar in meerdere materialen en kleuren. Ook is de breedte van de trapwang zelf te bepalen. Een smalle trapwang geeft een andere uitstraling aan een trap dan een breder zijschot. Moderne trappen hebben vaak slechts aan één kant een trapwang. Aan de zijde van de muur bevindt zich dan geen schot. Trapwangen worden meestal geplaatst in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal als de traptreden. Je kunt er ook voor kiezen om de trapwang in een ander materiaal of andere kleur te laten monteren.

Kosten trapwang-renovatie

De kosten voor de renovatie van trapwangen zijn afhankelijk van meerdere factoren. De trapsoort, het aantal traptreden en de materiaalkeuze bepalen onder meer de prijs van een renovatie.

Offerte-aanvraag traprenovatie met trapwangen

Ben je op zoek naar een goede traprenovatie-deal? Dan ben je bij Traprenovatie.com aan het juiste adres. Je vraagt hier vrijblijvend en gratis maximaal vijf offertes aan. Bij jouw aanvraag zoeken we maximaal vijf geschikte specialisten die actief zijn in jouw omgeving.

Vrijblijvend een afspraak maken

Je vergelijkt de offertes vervolgens eenvoudig en slim met elkaar. Het is mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken met de specialisten. Zij vertellen je bij jou thuis wat de exacte kosten voor de renovatie van trapwangen zijn. Door meerdere specialisten uit te nodigen, kun je de verschillende opties en kosten met elkaar vergelijken.

Slim vergelijken

Je hoeft alleen nog de offertes naar elkaar te leggen. En je kiest vervolgens de deal uit die het beste bij je past. Vraag direct gratis offertes aan voor een traprenovatie.