• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Traprenovatie inclusief halve maantjes

Het is mogelijk om tijdens een traprenovatie halve maantjes te laten monteren. Halve maantjes zijn trapmatten, die op de traptreden worden geplaatst. De halve maantjes zorgen voor extra grip en zijn ook decoratief. Daarnaast vindt er door de trapmaantjes minder slijtage plaats. De halve maantjes zijn meestal te plaatsen met dubbelzijdig tape. Het kan ook voorkomen dat de matten zelfklevend zijn.

Kenmerken traprenovatie halve maantjes

  • Veiligheid verhogen
  • Meer grip creëren
  • Minder slijtage van traptreden
  • Decoratief
  • Geluiddempend
  • Eenvoudig te bevestigen

Prijzen vergelijken renovatie halve maantjes

Mogelijkheden renoveren halve maantjes

Voor de montage van halve maantjes heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Halve maantjes zijn er in verschillende materialen. Er zijn aluminium, stoffen of rubberen trapmatten. Ook heb je de keuze uit meerdere kleuren en dessins. Je stelt jouw gewenste halve maantjes helemaal zelf samen. Wil je precies weten wat de mogelijkheden zijn bij de montage van halve maantjes? Vraag dan vrijblijvend en gratis offertes aan voor een traprenovatie inclusief halve maantjes bij onze aangesloten specialisten.

Kosten halve maantjes

Het bekleden van traptreden met halve maantjes is een relatief goedkope optie. De kosten voor de renovatie zijn onder meer afhankelijk van het materiaal en het aantal traptreden.

Soort afwerking Meerprijs per halve maan*
Halve maantjes v.a. € 15,- Gratis offertes

*Het gaat hier om de indicatieve meerprijs bij een volledige traprenovatie.

Gratis offertes traprenovatie

Je vraagt bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan. Jouw aanvraag koppelen we aan maximaal vijf geschikte experts die bij jou in de buurt actief zijn. Je kunt een vrijblijvende afspraak aanvragen. De specialisten bepalen dan bij jou thuis de exacte kosten voor de renovatie. Door meerdere bedrijven langs te laten komen, krijg je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en prijzen.

Slim vergelijken

Je vergelijkt zelf de verschillende offertes met elkaar. Uit deze offertes kies je vervolgens de beste deal. Door te vergelijken kan de besparing oplopen tot wel 45%. Op deze manier vergelijk je eenvoudig en slim de specialisten in jouw regio met elkaar. Vraag direct gratis offertes aan voor een traprenovatie inclusief halve maantjes.