• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie inclusief balustrade

Je kunt ervoor kiezen om een traprenovatie inclusief balustrade te laten uitvoeren. Een balustrade is een hekje of muurtje om een trap heen. Het verhogen van de veiligheid is vooral nodig bij open trappen. Een balustrade voorkomt dan dat je aan de zijkanten van de trap kunt vallen. Aan de bovenzijde van een balustrade zit meestal een balk die dienst doet als leuning. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk de specialisten die het beste bij jouw wensen passen.

Kenmerken traprenovatie balustrade

  • Veiligheid verhogen
  • Geeft meer steun
  • Lange levensduur
  • Voordelige prijs
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Decoratief

Mogelijkheden renoveren balustrade

Je kunt tijdens een traprenovatie ook een balustrade latenvernieuwen of plaatsen. Balustrades worden gemaakt van verschillende materialen. Houten balustrades zijn bijvoorbeeld erg populair. Er zijn ook balustrades van kunststof of van glas. Het komt ook voor dat een balustrade uit meerdere materialen bestaat.

Prijzen vergelijken renoveren balustrade?

Wat zijn de kosten van een traprenovatie met een balustrade renovatie?

De kosten voor het renoveren of plaatsen van een balustrade tijdens een traprenovatie zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder het soort materiaal en de afwerking.

Soort materiaal Meerprijs per m2*

Aluminium balustrade

v.a. € 110,-

Gratis offertes
Glazen balustrade

v.a. € 80,-

Gratis offertes
Houten balustrade v.a. € 80,- Gratis offertes
Kunststof balustrade v.a. € 150,- Gratis offertes
RVS balustrade v.a. € 130,- Gratis offertes

*Het gaat hier om de indicatievemeerprijs bij een volledige traprenovatie.

Gratis traprenovatie-offertes aanvragen

Je vraagt bij ons gratis en vrijblijvend offertes aan voor jouw traprenovatie. Op basis van jouw voorkeuren zoeken wij maximaal vijf specialisten die bij jou in de regio actief zijn. Je kunt vervolgens vrijblijvend een afspraak maken met de specialisten. Zij bepalen de exacte kosten voor de renovatie bij jou thuis. Door meerdere bedrijven langs te laten komen, krijg je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en prijzen.

Slim vergelijken

Je vergelijkt zelf de ontvangen offertes met elkaar en kiest voor de beste deal. Door te vergelijken kan de besparing oplopen tot wel 45%. Vraag nu direct gratis offertes voor een traprenovatie inclusief balustrade aan!