• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie met antislip

Gebruik je geen laminaat bij je traprenovatie, maar een ander materiaal? Dan kan je als extra veiligheidsmaatregel voor antislip strips kiezen. Deze strips zorgen voor extra grip op de traptreden. De kans dat je uitglijdt en valt is kleiner. Ook slijt de trap dankzij de antislip strips minder snel. De specialisten die bij ons zijn aangesloten zijn geselecteerd op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vraag vrijblijvend en gratis offertes aan voor een traprenovatie inclusief antislip strips.

Kenmerken traprenovatie antislip

  • Verhogen van de veiligheid
  • Minder slijtage
  • Langere levensduur
  • Decoratief
  • Voordelige prijs
  • Eenvoudig te bevestigen

Keuzemogelijkheden antislip

Je hebt verschillende mogelijkheden wanneer je kiest voor antislip strips. De strips bestaan uit verschillende materialen, zoals rvs, messing en rubber. Ook kun je kiezen uit meerdere kleuren. Enkele voorbeelden zijn wit, grijs, zwart of metallic. De antislip strips zijn vaak zelfklevend en eenvoudig te bevestigen. Je kunt de strips zelf bevestigen of de montage door één van onze specialisten laten doen.

Prijzen vergelijken renoveren antislip strips?

Kosten antislip strips

Het plaatsen van antislip strips is relatief goedkoop. De montage brengt veel veiligheidsvoordelen met zich mee. Om de exacte kosten van een traprenovatie inclusief antislip strips te berekenen, komt de specialist altijd eerst bij je langs.

Soort afwerking Meerprijs per meter*
Antislip strips v.a. € 3,- Gratis offertes

*Het gaat hier om de indicatieve meerprijs bij een volledige traprenovatie.

Gratis offertes traprenovatie antislip

De specialisten die bij ons zijn aangesloten helpen je graag met jouw traprenovatie en de extra mogelijkheden. Vraag direct gratis offertes aan voor een traprenovatie met antislip strips en ontvang offertes van maximaal vijf specialisten die in jouw regio actief zijn.

Slim vergelijken

De specialisten kunnen bij jou thuis de mogelijkheden en kosten bespreken van een traprenovatie. Daarna hoef je alleen de offertes nog met elkaar te vergelijken. Op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding kies je zelf de beste deal. Dat is slim vergelijken.