• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Haarlem

Een traprenovatie is vaak helemaal niet zo duur als mensen denken. Zeker niet wanneer u een offerte aanvraagt via Traprenovatie.com. Wij hebben een aantal specialisten uit de regio Haarlem geselecteerd, die zeer ervaren zijn, werken tegen gunstige tarieven en goede service bieden.

Helemaal of deels renoveren?

traprenovatie haarlemDe trap staat bekend als een deel van het huis dat relatief snel slijt. Er wordt veel overheen gelopen, vaak wordt per ongeluk tegen de trapwangen aangeschopt, er komen krassen in door het stofzuigen, etc. Afhankelijk van de staat van uw trap, zijn er verschillende renovatie mogelijkheden. Denkt u aan het (opnieuw) laten beschilderen, nieuwe bekleding, de trapleuning of de trapwangen herstellen of nieuwe plaatsen, de treden onder handen nemen of zelfs een nieuwe trap laten plaatsen – eventueel van ander materiaal. De meeste opties zijn binnen een dag gereed, waardoor de overlast voor u tot een minimum beperkt blijft.

Wij adviseren om goed na te denken over de materiaalkeuze. Bij het laten bekleden van uw trap, kunt u bijvoorbeeld voor het duurzame linoleum kiezen, het makkelijk schoon te houden laminaat of het warme en isolerende tapijt of vloerbedekking. De materialen verschillen doorgaans sterk in prijs, houdt u daar rekening mee.

Bespaar op uw traprenovatie in Haarlem

Sfeervol: LED-verlichting

Een nog niet zo bekende optie voor traprenovaties, is het aan laten brengen van LED-verlichting. Over het algemeen brengt dit extra sfeer in huis. Bij iedere trede zal een lampje worden ingebouwd. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor lampjes met bewegingssensoren, waardoor ze aangaan als iemand eroverheen loopt.

Gratis traprenovatie offerte Haarlem aanvragen

Voor welke optie(s) u ook kiest, u bent altijd voordelig uit als u uw traprenovatie laat uitvoeren door een van de specialisten uit de regio Haarlem waar Traprenovatie.com mee samenwerkt. U komt snel in contact met het bedrijf dat de scherpste offerte voor u heeft. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is het formulier hieronder invullen.

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Haarlem