• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie tapijt

Een traprenovatie met tapijt is een relatief goedkope optie. Tapijt heeft een isolerende werking en zorgt voor meer grip op de trap. Je kunt jouw trap laten bekleden met trapmatten. Het is ook mogelijk om direct de hele trap te laten stofferen. De prijs hiervan ligt iets hoger, maar je krijgt een mooie uitstraling van je trap. Tapijt is er in vele soorten, maten en kleuren. Vraag direct gratis offertes aan voor jouw traprenovatie met tapijt. De specialisten die bij ons zijn aangesloten helpen je graag verder met de renovatie van jouw trap.

Prijzen vergelijken traprenovatie tapijt?

Voordelen tapijt traprenovatie

  • Goedkope en effectieve optie
  • Geluiddempend
  • Werkt isolerend
  • Verhoogt veiligheid

Nadelen tapijt traprenovatie

  • Slijt relatief snel
  • Kortere levensduur dan andere materialen
  • Regelmatig stofzuigen vereist

Mogelijkheden traprenovatie tapijt

Tapijt bestaat in vele soorten, maten en kleuren. Je kunt kiezen uit verschillende structuren, zoals getuft of geweven tapijt. De kwaliteit van het tapijt is afhankelijk van de tapijtsoort. Ook heb je de keuze uit meerdere kleuren en dessins. Een traprenovatie met tapijt brengt vele voordelen met zich mee. Tapijt zorgt voor veiligheid op de trap, door de grip te verhogen. Ook werkt het geluiddempend en isolerend.

Kosten trap renoveren tapijt

De exacte kosten voor het renoveren van een trap met tapijt zijn afhankelijk van enkele factoren. De soort tapijt is belangrijk, net als het aantal traptreden en de soort trap.

Soort materiaal Open trap* Gesloten trap*
Tapijt

€ 900,-

€ 1.400,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Prijzen vergelijken traprenovatie tapijt?

Gratis offerte traprenovatie tapijt

Wil je met tapijt jouw trap laten renoveren? Bij Traprenovatie.com vraag je offertes aan van specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. Op basis van jouw aanvraag zoeken wij de deals die het beste bij jou passen. De specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op.

Afspraak met specialisten

We raden je aan om altijd een vrijblijvende afspraak te maken met de specialisten. Op deze manier maak je kennis met het bedrijf en ontdek je de mogelijkheden. Daarnaast berekent de specialist bij jou thuis de exacte kosten voor de traprenovatie met tapijt.

Slim vergelijken

Je hoeft daarna alleen nog maar de offertes met elkaar te vergelijken. Op basis van de prijs en de kwaliteit kies je zelf de beste deal uit. Door deze manier van vergelijken kan jouw besparing oplopen tot wel 45%. Dat is slim vergelijken. Vraag nu gratis maximaal vijf tapijt traprenovatie-offertes aan.