• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie PVC

PVC leent zich als materiaal uitstekend voor een traprenovatie. PVC is een kunststof met een voordelige prijs. Het materiaal is makkelijk te onderhouden. Er zijn verschillende kleuren en soorten beschikbaar. Je kunt kiezen voor PVC met een houten motief of voor een moderne uitstraling gaan. Vinyl is daarnaast een materiaal dat erg lijkt op PVC. Beide materialen hebben dezelfde voor- en nadelen. Vraag via Traprenovatie.com gratis offertes aan voor jouw PVC traprenovatie en vind de beste deal.

Vergelijk prijzen traprenovatie PVC?

Voordelen PVC traprenovatie

  • Slijtvast en sterk materiaal
  • Makkelijk te onderhouden
  • Waterbestendig
  • Geluiddempend
  • Recyclebaar materiaal

Nadelen PVC traprenovatie

  • Geen echt hout

Trap renoveren: PVC kiezen

PVC is, net als laminaat, een populaire soort kunststof. Dit materiaal is beschikbaar in vele soorten en kleuren. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een houtdessin of juist een moderne uitstraling. PVC wordt als trapbekleding geplaatst met behulp van overzettreden. Deze overzettreden worden over de bestaande treden gezet. Hierdoor hoef je niet te breken tijdens een traprenovatie en heb je weinig afval nadat de trap af is. Vinyl is een materiaal dat heel erg overeenkomt met PVC. Vinyl heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als PVC.

Kosten trap met PVC renoveren

De prijs voor een PVC traprenovatie ligt lager dan een houten traprenovatie. De exacte kosten voor een trapbekleding met PVC zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal traptreden, de soort trap en eventuele extra opties zijn van invloed op de prijs.

Soort materiaal Open trap* Gesloten trap*
PVC

v.a. € 1.600,-

v.a. € 2.500,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Vergelijk prijzen PVC traprenovatie

Vrijblijvende traprenovatie-offertes aanvragen

Bij Traprenovatie vind je slim en snel de beste deal voor je PVC traprenovatie. Vraag direct en vrijblijvend gratis offertes aan. Op basis van jouw aanvraag brengen we je in contact met specialisten die in jouw regio actief zijn.

Vrijblijvende afspraak maken

Je ontvangt gratis van maximaal vijf specialisten een offerte. Door vrijblijvende afspraken te maken, krijg je een goed beeld van de verschillende opties en mogelijkheden. De specialisten vertellen in jouw woning wat de exacte kosten voor een traprenovatie met PVC zijn.

Slim vergelijken

Je hoeft de offertes alleen nog maar met elkaar te vergelijken. Het is aan jou om de beste deal te vinden op basis van jouw voorkeuren. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag direct gratis offertes aan voor jouw PVC traprenovatie.