• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Traprenovatie linoleum

Linoleum is een geschikt materiaal voor jouw traprenovatie. Het is duurzaam en 100% natuurlijk. Een linoleum trap beschadigt niet snel en gaat lang mee. Linoleum is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Hierdoor is het populair voor trappen die veel belopen worden. Voor de beste deal voor jouw linoleum traprenovatie vraag je direct gratis offertes aan. Wij selecteren de beste specialisten in jouw regio op basis van jouw zoekopdracht. Vraag gratis en vrijblijvend linoleum traprenovatie-offertes aan.

Prijzen vergelijken linoleum traprenovatie?

Voordelen linoleum traprenovatie

  • Milieuvriendelijk materiaal
  • Makkelijk te onderhouden
  • Geluiddempend
  • Anti-allergisch door weinig stof
  • Veel kleuren mogelijk

Nadelen linoleum traprenovatie

  • Niet 100% vochtbestendig
  • Vuil snel zichtbaar
  • Kleine beschadigingen snel zichtbaar

Mogelijkheden trap renoveren met linoleum

Linoleum is beschikbaar in vele soorten en kleuren. Traprenovaties met linoleum worden aangeboden door de specialisten die bij ons zijn aangesloten. Linoleum is beschikbaar in tegels of stroken. Het wordt aangeraden om linoleum door een expert te laten monteren. De montage van linoleum is namelijk niet eenvoudig. Het voordeel is dat linoleum in het onderhoud wel heel makkelijk is.

Goed om te weten: Linoleumstroken of –tegels die met lijm worden geplaatst, kunnen vlak na plaatsing verkleuren. Dit komt door de lijnolie die in het linoleum verwerkt is. Deze verkleuring trekt na de blootstelling aan licht binnen 24 uur weg.

Kosten traprenovatie linoleum

De exacte kosten voor een linoleum traprenovatie zijn afhankelijk van enkele factoren. Onder meer het aantal traptreden en eventuele extra opties zijn van invloed op de prijs.

Soort materiaal Open trap* Gesloten trap*
Linoleum

€ 1.250,-

€ 1.500,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Linoleum traprenovatie-offerte aanvragen

Wil je jouw trap laten renoveren met linoleum? Bij Traprenovatie.com vind je de beste deals voor iedere traprenovatie. Vraag bij ons offertes aan van specialisten die bij jou in de buurt actief zijn. De specialisten nemen vervolgens telefonisch of per mail contact met je op. Zo ontvang jij de scherpste offertes en kies je zelf de beste deal.

Vrijblijvende afspraak met experts

Na jouw aanvraag voor traprenovatie-offertes nemen de experts contact met je op. Maak altijd eerst vrijblijvend een afspraak met de vakmensen die bij ons zijn aangesloten. Dan maak je kennis met het bedrijf. De specialist berekent daarnaast de exacte kosten voor jouw traprenovatie bij je thuis. Je hoeft vervolgens alleen de verschillende experts met elkaar te vergelijken. Door deze manier van vergelijken bespaar je tot wel 45%. Zo vind je snel en slim de beste deal. Vraag direct gratis offertes voor jouw linoleum traprenovatie aan.