• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Traprenovatie laminaat

Laminaat is een veelgebruikt materiaal bij een traprenovatie. Een laminaten traprenovatie is voordelig en geeft een mooie uitstraling. Het lijkt op hout, maar is van kunststof gemaakt. De specialisten die bij ons zijn aangesloten leveren laminaten traprenovaties van een uitstekende kwaliteit. Vraag direct gratis maximaal vijf offertes aan voor jouw laminaten traprenovatie. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je aan de specialisten in jouw regio met de beste deals.

Prijzen vergelijken laminaat traprenovatie?

Voordelen laminaat traprenovatie

  • Voordelige prijs
  • Makkelijk in onderhoud
  • Slijtvast
  • Duurzaam
  • Verschillende kleuren

Nadelen laminaat traprenovatie

  • Lastig te reparen
  • Kan kraken tijdens lopen
  • Minder sfeervol dan hout

Trap renoveren: laminaat kiezen

Laminaat heeft veel weg van hout, maar is van kunststof gemaakt. Het bestaat uit vier lagen: twee kunststoflagen, een laagje bedrukt papier en een drager. Laminaat is beschikbaar in verschillende soorten. Op de verpakking van laminaat staat een getal met een bepaalde betekenis. Het getal bevat twee cijfers. Het eerste cijfer geeft aan of het laminaat geschikt is voor een woning (‘2’) of voor commercieel gebruik (‘3’). Het tweede cijfer geeft aan hoe intensief er op de laminaten trap gelopen kan worden. Dit cijfer ligt tussen de ‘1’ en ‘3’. ‘Een’ is licht gebruik en ‘drie’ is intensief gebruik.

Kosten traprenovatie laminaat

De kosten voor een traprenovatie met laminaat liggen lager dan de prijs voor een houten traprenovatie. De exacte prijs voor een traprenovatie met laminaat is afhankelijk van meerdere factoren. Het aantal traptreden, de soort trap en eventuele extra opties zijn van invloed op de prijs.

Soort materiaal Open trap* Gesloten trap*
Laminaat

v.a. €1.400,-

v.a. €2.300,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Gratis offerte aanvragen voor traprenovatie met laminaat

Wil je jouw trap met laminaat laten renoveren? Dan ben je bij Traprenovatie.com aan het juiste adres. Je vraagt hier gratis en vrijblijvend offertes aan voor jouw laminaten traprenovatie. Wij brengen je in contact met de beste specialisten die actief zijn in de regio.

Offertes aanvragen en vergelijken

Aan de hand van jouw aanvraag ontvang je van maximaal vijf specialisten een offerte. Je hoeft deze offertes alleen nog maar met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf de beste deal op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Jouw besparing kan oplopen tot wel 45%. Vraag direct gratis laminaten traprenovatie-offertes aan.