• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie kunststof

Kunststof traprenovaties komen steeds vaker voor. Laminaat en PVC zijn de twee meestvoorkomende kunststoffen bij trappen. Zowel laminaat als PVC zijn in verschillende soorten en kleuren beschikbaar. De materialen zijn slijtvast en makkelijk in het onderhoud. Bij Traprenovatie.com vind je eenvoudig de beste specialisten bij jou in de buurt. Zij voeren kunststof traprenovaties uit tegen een voordelige prijs. Vraag gratis offertes aan voor het renoveren van een kunststof trap.

Vergelijk prijzen kunststof traprenovatie?

Voordelen kunststof traprenovatie

  • Voordelige prijs
  • Makkelijk in onderhoud
  • Keuze uit verschillende kunststoffen
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Sterk en slijtvast

Nadelen kunststof traprenovatie

  • Soms minder sfeervol
  • Kan koud aanvoelen
  • Kan glad aanvoelen

Tip: om de gladheid op een trap tegen te gaan, maak je gebruik van antislip strips of halve maantjes.

Laminaat traprenovatie

Laminaat is een veelgebruikte vorm van kunststof bij traprenovaties. Het is een voordelige mogelijkheid bij het renoveren van je trap. Laminaat geeft een mooie uitstraling aan trappen. Het lijkt op hout, maar dat is niet het geval. Laminaat bestaat uit vier lagen: twee kunststoflagen, een laagje bedrukt papier en een drager. Deze vorm van kunststof is zeer slijtvast en is in verschillende soorten beschikbaar.

Prijzen laminaat trap renoveren

Laminaat is een voordelige optie om je trap te renoveren. De aanschafprijs is zeer betaalbaar. Daarnaast heeft laminaat weinig onderhoud nodig. De exacte kosten voor een laminaten traprenovatie zijn afhankelijk van meerdere factoren. Dit zijn onder meer de soort trap en het aantal traptreden. Ook het soort laminaat is van belang voor de prijs.

Soort kunststof Open trap* Gesloten trap*
Laminaat

v.a. € 1.400,-

v.a. € 2.300,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Vergelijk prijzen kunststof traprenovatie

PVC traprenovatie

PVC is een slijtvaste kunststof. Het is zeer betaalbaar materiaal en makkelijk in het onderhoud. Een voordeel van PVC is dat het waterbestendig is. En geluiddempend werkt. PVC is er in verschillende soorten en kleuren. Je kunt kiezen voor een houtdessin. Of juist voor een moderne uitstraling gaan. PVC kan gelijmd worden of volgens een kliksysteem werken.

Kosten trap renoveren PVC

De kosten voor een PVC traprenovatie zijn erg voordelig. In vergelijking met echte houtsoorten is de prijs van een renovatie met PVC lager. De exacte kosten voor het renoveren van een trap met PVC hangt af van meerdere factoren. Dit zijn onder meer de hoogte van de trap, de soort trap en de materiaalkeuze.

Soort kunststof Open trap* Gesloten trap*
PVC

v.a. €1.600,-

v.a. €2.500,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Offertes kunststof traprenovatie

Bij Traprenovatie.com vind je slim en eenvoudig de beste deal voor je kunststof traprenovatie. Vraag gratis en vrijblijvend traprenovatie-offertes aan. Wij brengen je dan in contact met de beste specialisten die in jouw regio actief zijn.

Afspraak met specialisten

Aan de hand van jouw aanvraag ontvang je gratis maximaal vijf offertes van specialisten. Je kunt vrijblijvend een afspraak met de specialisten maken. Zij vertellen je na een afspraak bij jou thuis wat de exacte kosten voor een traprenovatie zijn. Door af te spreken met meerdere specialisten, krijg je een beter beeld van de verschillende opties en kosten.

Offertes aanvragen en vergelijken

Na ontvangst van de offertes hoef je ze enkel nog met elkaar te vergelijken. Je kiest zelf de beste deal op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Jouw besparing kan met deze manier van vergelijken oplopen tot wel 45%. Vraag direct gratis offertes aan voor jouw kunststof traprenovatie.