• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Traprenovatie rubberwood

Rubberwood is een goede houtsoort voor een traprenovatie. Deze hardhoutsoort is licht van kleur en vormvast. Rubberwood gaat lang mee, want het is slijtvast. Het hout is licht van kleur, maar kan ook in andere kleuren worden afgewerkt. De specialisten die bij ons zijn aangesloten leveren rubberwood traprenovaties van een uitstekende kwaliteit. Vraag direct gratis offertes aan voor jouw rubberwood traprenovatie.

Kenmerken rubberwood

  • Afkomstig van rubberbomen
  • Van nature licht gekleurd
  • Makkelijk te bewerken
  • Vormvast
  • Slijtvast

Prijzen vergelijken rubberwood traprenovatie?

Wat is rubberwood?

Rubberwood is afkomstig van rubberbomen. Deze bomen worden oorspronkelijk gebruikt voor de productie van latex. Wanneer de bomen weinig latex meer geven, wordt de boom gekapt. Dat gekapte hout is het rubberwood. Deze houtsoort is licht van kleur, maar kan in verschillende kleuren worden afgewerkt. Rubberwood is makkelijk te bewerken en erg slijtvast. Een voordeel van rubberwood is de prijs. Over het algemeen is het renoveren van een trap met rubberwoord goedkoper dan een traprenovatie met andere houtsoorten.

Prijzen renoveren trap met rubberwood

De prijs voor een rubberwood traprenovatie ligt over het algemeen lager dan de traprenovatie met andere houtsoorten. De exacte kosten voor het renoveren van een trap met rubberwood zijn afhankelijk van meerdere factoren. Onder meer het aantal traptreden en de soort trap zijn van invloed op de prijs.

Soort hout Open trap* Gesloten trap*
Rubberwood

v.a. € 1.800,-

v.a. € 2.000,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Vind beste rubberwood traprenovatie-deal

Ben je op zoek naar hulp bij jouw rubberwood traprenovatie? Bij Traprenovatie.com vind je de beste specialisten voor het renoveren van een trap met rubberwood. Vraag gratis maximaal vijf offertes en kies uit de beste specialisten die actief zijn in jouw regio.

Vrijblijvend afspraak maken

Op basis van jouw aanvraag ontvang je gratis maximaal vijf offertes van specialisten. Zij vertellen jou tijdens een vrijblijvende afspraak de exacte kosten voor een traprenovatie. Door af te spreken met meerdere specialisten, krijg je een beter beeld van de verschillende mogelijkheden en kosten.

Slim vergelijken

Je hoeft vervolgens enkel de offertes met elkaar te vergelijken. En kiest zelf de specialist met de beste deal. Met deze manier van vergelijken bespaar je tot wel 45%. Vraag vrijblijvend en gratis offertes aan voor jouw rubberwood traprenovatie.