• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie eiken

Eikenhout is één van de meest gebruikte en bekende houtsoorten bij traprenovaties. Dit hout staat bekend om zijn goede kwaliteit. Het hout bestaat in verschillende soorten en kleuren. De soort en kleur is afhankelijk van de afkomst van het hout. De bij ons aangesloten specialisten leveren een uitstekende kwaliteit met het renoveren van trappen met eiken. Vraag gratis offertes voor een eikenhouten traprenovatie aan via Traprenovatie.com.

Kenmerken eikenhout

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede kwaliteit hout
  • Duurzaam
  • Slijt niet snel
  • Robuust en sterk
  • Verschillende soorten eikenhout
  • Verschillende kleuren

Trap renoveren met eiken

Het renoveren van een trap met eikenhout brengt voor- en nadelen met zich mee. Eiken is een kwalitatief goede houtsoort met veel mogelijkheden. Je hebt de keuze uit meerdere soorten en kleuren (bruin, rood of wit). Eikenhout is makkelijk te onderhouden. Het onderhoud moet echter wel regelmatig gebeuren. Je moet er rekening mee houden dat eikenhout niet 100% vochtbestendig is. De kosten voor eikenhout vallen hoger uit dan de prijs van kunststoffen. Het materiaal slijt niet snel en gaat hierdoor wel lang mee.

Trap met eikenhout renoveren?

Voorbeelden traprenovatie eikenhout

Je kunt jouw trap met verschillende soorten eikenhout laten renoveren. Je hebt de keuze uit Amerikaans of Europees eikenhout. De meeste soorten zijn in diverse kleuren te verkrijgen. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten werken met eikenhout van uitstekende kwaliteit. Hieronder vind je enkele opties voor een renovatie met eikenhout. Wil je wel de uitstraling van hout, maar minder kosten maken? Dan is een traprenovatie met laminaat een goede oplossing.

Kosten renoveren trap met eiken

De exacte kosten voor een traprenovatie met eikenhout zijn afhankelijk van meerdere factoren. Het aantal traptreden en de soort trap zijn onder meer van invloed op de prijs.

Soort hout Open trap Gesloten trap
Eikenhout

v.a. € 2.500,-

v.a. € 3.500,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Gratis offertes eiken traprenovatie

Ben je op zoek naar een goede eiken traprenovatie tegen een voordelige prijs? Dan ben je bij Traprenovatie.com aan het juiste adres! Vraag geheel vrijblijvend en gratis offertes aan voor jouw traprenovatie. Wij koppelen jouw aanvraag aan maximaal vijf specialisten die in de regio actief zijn.

Gratis offertes ontvangen

Op basis van jouw aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes van specialisten uit de regio. Tijdens een afspraak kunnen deze specialisten jou de exacte kosten voor een renovatie vertellen. Door meerdere specialisten uit te nodigen voor een afspraak, krijg je een beter beeld van de verschillende mogelijkheden en kosten.

Slim vergelijken

Je hoeft de offertes enkel naast elkaar te leggen en vergelijken. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. En je bespaart tot wel 45% met deze manier van vergelijken. Vraag direct gratis offertes aan voor jouw traprenovatie met eiken.