• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Traprenovatie beuken

Beukenhout is een goed product voor een traprenovatie. Deze houtsoort is bewerkbaar en erg buigzaam. Het heeft een lichte kleur met een fijne nerf. Het is een slijtvaste hardhoutsoort, net als eikenhout. Een beuken trap gaat hierdoor lang mee. En doet het goed in kleine ruimtes. Door haar lichte en neutrale kleur trekt de trap namelijk niet veel aandacht naar zich toe. De kleur varieert van wit tot lichtbruin bij ongestoomd beukenhout. Gestoomd beukenhout is licht roodbruin van kleur. De bij ons aangesloten specialisten gebruiken enkel beukenhout van een goede kwaliteit. Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor een beuken traprenovatie.

Kenmerken beukenhout

  • Hardhout
  • Slijt niet snel
  • Lichte kleur met fijne nerf
  • Bewerkbaar
  • Buigzaam

Trap renoveren met beuken

De exacte kosten voor de renovatie met beuken zijn afhankelijk van meerdere factoren. Het aantal traptreden en de soort trap bepalen onder meer de prijs.

Soort hout

Open trap*

Gesloten trap*
Beukenhout

v.a. € 1.800,-

v.a. € 2.000,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, de soort trap en afwerkingen.

Prijzen beukenhout traprenovaties vergelijken?

Offertes aanvragen beukenhout traprenovatie

Ben je op zoek naar een goede beuken traprenovatie tegen een voordelige prijs? Dan ben je bij Traprenovatie.com aan het juiste adres! Vraag geheel vrijblijvend en gratis offertes aan voor jouw traprenovatie. Wij koppelen jouw aanvraag aan maximaal vijf specialisten die actief zijn in jouw omgeving.

Gratis offertes ontvangen

Op basis van jouw aanvraag ontvang je maximaal vijf offertes van specialisten uit de regio. Je kunt met deze specialisten een afspraak maken. Zij vertellen je bij jou thuis wat de exacte kosten zijn voor een traprenovatie met beuken. Door meerdere specialisten uit te nodigen, krijg je een beter beeld van de verschillende mogelijkheden en kosten.

Slim vergelijken

Je hoeft de offertes enkel naast elkaar te leggen en vergelijken. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. En je bespaart tot wel 45% met deze manier van vergelijken. Vraag direct gratis offertes aan voor jouw beuken traprenovatie.