• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie hout

Er kan bij een houten traprenovatie gekozen worden uit verschillende soorten hout. Bij de renovatie met hout zijn er per soort ook vaak meerdere kleuren beschikbaar. Echt hout is sterk en duurzaam. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is slijtvast. De specialisten die bij ons zijn aangesloten kunnen renovaties uitvoeren met de verschillende houtsoorten. Vraag direct offertes aan voor een houten traprenovatie.

Voordelen hout traprenovatie

  • Sterk en robuust materiaal
  • Duurzaam en slijtvast
  • Geeft natuurlijke uitstraling

Nadelen hout traprenovatie

  • Prijziger dan laminaat of PVC
  • Periodiek onderhoud vereist
  • Kans dat trap gaat kraken

Prijzen vergelijken houten traprenovatie?

Soorten hout voor traprenovatie

Bij een houten traprenovatie heb je de keuze uit een groot assortiment aan houtsoorten. Je vindt hier meer informatie over enkele populaire houtsoorten:

Wil je overzettreden van een andere houtsoort gebruiken voor jouw traprenovatie? Dat kan! De specialisten die bij ons zijn aangesloten kunnen aan de slag met iedere gewenste houtsoort. Veel houtsoorten zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Kosten houten traprenovatie

De exacte kosten voor een traprenovatie met hout hangen af van meerdere factoren. De houtsoort en het aantal traptreden zijn onder meer van belang. Ook de soort trap is van invloed op de prijs van de traprenovatie. Een houten traprenovatie is over het algemeen prijziger dan een traprenovatie van een ander materiaal. Door gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes bespaart u tot wel 45%.

Materiaal Open trap* Gesloten trap*
Beuken

v.a. € 1.800,-

v.a. € 2.000,-

Gratis offertes

Eiken

v.a. € 2.000,-

v.a. € 2.400,-

Gratis offertes

Mahonie

v.a. € 2.000,-

v.a. € 2.300,-

Gratis offertes

Rubberwood

v.a. € 1.800,-

v.a. € 2.000,-

Gratis offertes

*Prijzen zijn vanaf-prijzen voor een rechte trap, incl. plaatsing. Exacte kosten zijn afhankelijk van het aantal traptreden, soort trap en afwerkingen.

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen

Bij Traprenovatie.com vraag je gratis en vrijblijvend traprenovatie-offertes aan. Jouw aanvraag koppelen we aan maximaal vijf gespecialiseerde experts die actief zijn in jouw omgeving.

Maak vrijblijvend een afspraak

Nadat je de offertes hebt ontvangen, kun je een afspraak maken met de specialisten. Zij vertellen je bij jou thuis wat de exacte kosten voor een traprenovatie met hout is. Wanneer je meerdere specialisten uitnodigt, kun je de verschillende opties en prijzen goed met elkaar vergelijken.

Slim vergelijken

Op basis van de offertes en de afspraken maak je een vergelijking tussen de verschillende opties. Je kiest zelf de deal die het beste bij je past. Met deze manier van vergelijken bespaar je tot wel 45%. Vraag direct gratis offertes aan voor jouw houten traprenovatie.