• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Materialen traprenovatie

Bij een traprenovatie kun je kiezen uit verschillende materialen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit laminaat, tapijt of PVC. De specialisten die bij ons zijn aangesloten bieden je de keuze uit traprenovaties van een hoge kwaliteit. Ook de materialen waarmee ze werken zijn kwalitatief goed. Vraag nu direct vrijblijvend en gratis offertes aan voor traprenovaties van verschillende materialen. De exacte kosten voor de renovatie van een trap zijn van veel verschillende factoren afhankelijk. We hebben de indicatieve prijzen wel alvast voor je op een rijtje gezet.

Laminaat (HPL/CPL)

traprenovatie laminaatLaminaat is een voordelige manier om je trap te laten renoveren. Dit materiaal kan goed tegen beschadigingen en is slijtvast. Laminaat heeft daarnaast weinig onderhoud nodig.

Hout

houten traprenovatieEr zijn veel verschillende houtsoorten te gebruiken bij traprenovaties. Een houten trap is slijtvast en gaat lang mee. Daarnaast is een houten trap eenvoudig schoon te houden.

PVC / Vinyl

traprenovatie PVCMet PVC renoveer je op een voordelige manier je trap. PVC is makkelijk te onderhouden. En in vele soorten en kleuren beschikbaar. Dit materiaal is geluiddempend en erg slijtvast.

Linoleum

traprenovatie linoleumLinoleum is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Linoleum is een zeer hygiënisch materiaal.Het vereist weinig onderhoud en is makkelijk schoon te maken.

Tapijt

traprenovatie tapijtEen trap stofferen met tapijt is een van de voordeligste manieren om je trap te renoveren. Dit materiaal werkt isolerend en geluiddempend. Daarnaast zorgt het voor comfort en verhoogt het de grip op de trap.