• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Winterswijk

Niet alleen in de Randstad, ook in de Achterhoek hebben we specialisten om uw trap te renoveren zoals in Winterswijk. Dat is niet het enige want we hebben meerdere specialisten waarvan u de prijzen met elkaar kunt vergelijken. Op die manier bespaart u op meerdere vlakken. Door het vergelijken van de prijzen vindt u de goedkoopste prijs uit uw regio voor een traprenovatie. Bovendien heeft u niet tot nauwelijks voorrijkosten als u iemand uit uw regio Winterswijk inhuurt voor het trap renoveren. Een niet financieel voordeel is dat uw accent, als u die heeft, verstaanbaar is voor de specialist. Bovendien krijgt u een gratis adviesgesprek met de specialist die u kiest.

Prijzen

traprenovatie prijzen winterswijkWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Voorbeelden

trap renoveren winterswijkInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Materialen voor uw traprenovatie

Een trap laten renoveren kan met hout, laminaat en pvc. Laminaat en pvc zijn in meerdere motieven en kleuren te krijgen, ook kunnen ze dezelfde uitstraling krijgen als verschillende houtsoorten. Er zijn ook meerdere echte houtsoorten die gebruikt kunnen worden voor uw traprenovatie. U kunt tijdens het gratis adviesgesprek meer informatie krijgen over de houtsoorten en kleur die u wilt hebben.

Renoveren met trap bekleding

Een trap extra uitstraling geven kan met trapbekleding. Er zijn drie verschillende manieren om je trap te bekleden, namelijk met halve manen, tapijt of vloerbedekking. Met deze drie materialen zijn verschillende effecten te creëren. Halve manen geven vaak een speels effect, vooral als er gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren. Tapijt geeft vaak een statige uitstraling, bijvoorbeeld doordat er een lang Perzisch achtig tapijt wordt gebruikt. Vloerbedekking is lekker warm en huiselijk.

Bespaar tot wel 45% op uw traprenovatie

Opties voor extra veiligheid

Na verloop van tijd kunnen slijtageplekken op de trap gevaarlijk worden. Ze worden steeds gladder waardoor u sneller uitglijdt. Vooral bij versleten trapbekleding is dit een probleem. Renoveer daarom de trap zodat de treden weer stroever zijn. Nieuwe trapbekleding maakt de trap niet alleen stiller, maar ook stroever dan alleen houten treden. Bovendien wordt de balustrade gecontroleerd. Als deze niet stevig genoeg is wordt hij verstevigd of vervangen. Op die manier krijgt u weer een veiligere trap. Bekijk alle extra opties en maak uw traprenovatie compleet!

Gratis traprenovatie offerte in Winterswijk

Vraag op deze website een vrijblijvende offerte aan voor meerdere aanbiedingen uit Winterswijk. U vergelijkt de prijzen met elkaar en vindt zo de goedkoopste traprenovatie specialist. Bovendien krijgt u een gratis adviesgesprek voordat de trap in 1 dag gerenoveerd wordt.

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Winterswijk