• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Rheden

Langs elke snelweg hebben we specialisten dus ook de A348 bij Rheden. Uw trap laten renoveren in Rheden met lokale specialisten is makkelijk en snel geregeld bij Traprenovatie.com. U vraagt een offerte aan en dan krijgt u aanbiedingen van specialisten uit de omgeving van Rheden. Bovendien krijgt u ook nog een gratis adviesgesprek voordat de trap wordt gerenoveerd.

Prijzen

traprenovatie prijzen rhedenWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Voorbeelden

trap renoveren rhedenInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Uw trap laten bekleden

U kunt uw trap bekleden met halve manen, tapijt en vloerbedekking. Door slim gebruik te maken van de halve manen kunt u een piano uitstraling creëren of juist voor een strak idee gaan. Voor het tapijt en de vloerbedekking zijn er verschillende kleuren en motieven beschikbaar.

Niet alleen het uiterlijk van de trap wordt tijdens de traprenovatie verbeterd door de bekleding. Uw trap wordt door het trap renoveren ook veiliger. Door de halvemanen, tapijt of vloerbedekking verkleint u de kans dat u uitglijdt op de trap. Daardoor voorkomt u nare verwondingen.

Besparen op uw traprenovatie in Rheden?

Materialen voor uw traprenovatie

Wilt u een moderne strakke trap? Dat kan geregeld worden met hout, laminaat en pvc. Er zijn verschillende houtsoorten waaruit u kan kiezen, zodat uw trap een unieke uitstraling heeft na het trap renoveren. Wilt u juist geen uitstraling die hout geeft? Dan kunt u met laminaat en pvc ook kijken naar andere mogelijkheden. Laat u zich vooral adviseren tijdens het gratis adviesgesprek over uw wensen.

Nieuwe balustrade en trapverlichting

Met de verlichting en balustrade keuze maakt u uw trap helemaal af. Door een passende balustrade uit te kiezen krijgt uw trap de uitstraling die u wilt. Door verlichting in het trapgat wordt de sfeer ook prettiger. Dat is niet het enige, want door de balustrade heeft u nog meer houvast op de trap. De verlichting werkt sfeervol en veiligheid versterkend. U ziet door de nieuwe verlichting de treden beter waardoor u minder snel een trede per ongeluk overslaat.

Gratis traprenovatie offerte via Traprenovatie.com

Om uw trap te laten renoveren in Rheden vraagt u hier een gratis offerte aan. Wij nemen dan contact met u op. U krijgt vervolgens een gratis adviesgesprek waarin u uw wensen duidelijk kan maken en onze specialist u kan adviseren over het verwezenlijken van de wensen. Vervolgens wordt de trap in 1 dag gerenoveerd.

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Rheden