• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Beilen

De trap is een plek in uw huis die snel slijt. Mensen lopen eroverheen en stootten er gemakkelijk tegenaan. Terwijl de slijtageplekken door het hoogteverschil gemakkelijk opvallen. Een opknapbeurt van uw trap hoeft niet veel te kosten als u het uitbesteedt via Traprenovatie.com. Ook in Beilen hebben wij een netwerk van specialisten opgebouwd die offertes uitbrengen, waaruit ons doordachte vergelijkingssysteem de offerte voor u kiest met de beste prijs kwaliteit verhouding. Van mensen uit Drenthe die u zijn voorgegaan op deze website, weten wij dat ze hierdoor een kwart tot ruim 40 procent op de normale prijs hebben bespaard.

Voorbeelden

trap renoveren beilenInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Prijzen

traprenovatie beilenWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Waarom uw trap renoveren?

Waarom zou u uw trap renoveren? Allereerst: uw huis ziet er na renovatie een stuk verzorgder uit. Wellicht belangrijker is dat een versleten trap ook gevaarlijk kan zijn. Met name ouderen en kinderen kunnen gemakkelijk vallen door gladde, afgesleten plekken of loszittende stukken bekleding. In toenemende mate wordt het (opnieuw) laten bekleden van de trap ook gebruikt door mensen die hun huis willen verkopen.

Traprenovatie mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden om uw trap te laten opknappen. Zo kunt u hem bijvoorbeeld bekleden, (opnieuw) trapwangen of trapleuningen aanbrengen, de traptreden vervangen, sfeervolle en veiligheidsverhogende led-lampjes bevestigen of zelfs een compleet nieuwe trap installeren.

Voordelige optie

Een voordelige optie is om te kiezen voor (alleen) nieuwe bekleding. Met name als u kiest voor linoleum, laminaat en tapijt / vloerbedekking, zult u goedkoop uit zijn. De overige materialen zijn duurder, maar hebben weer andere kenmerken en voordelen. Zo heeft eiken hout een zeer luxe uitstraling, beton een industriële look en is kurk zeer duurzaam.

Vrijblijvende traprenovatie offerte in Beilen

Komt u uit de regio Westerbork, Dwingeloo, Hoogersmilde en Hooghalen, wilt u uw trap (of trappen) laten renoveren en bent u benieuwd wat hiervoor de prijzen zijn? Nadat u het offerteformulier heeft ingevuld, zult u een offerte ontvangen van de specialist met het beste aanbod uit deze regio. Fijn om te weten: montage zit altijd inbegrepen in de kosten, dus u heeft nooit nare verrassingen achteraf!

Bespaar tot wel 45% op uw traprenovatie

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Beilen