• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Leuven

In het centrale deel van België zijn de specialisten van Traprenovatie.com ook actief, zo ook in de plaats Leuven. Wij renoveren trappen in heel Nederland en in een groot gedeelte van België. Bij ons staat service voor, tijdens en na de renovatie centraal, de experts zullen dan ook samen met u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Tip: Uw trap wordt volledig in één dag gerenoveerd!

Voorbeelden

traprenovatie leuvenInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Materialen

trap renoveren leuvenDe specialisten van Traprenovatie.com werken met diverse materialen.
Lees verder

Materialen, opties en kleuren

De specialisten van Traprenovatie.com werken alleen met gecertificeerde materialen en producten. Zo is al het hout dat wij gebruiken voorzien van een FSC keurmerk. Naast de kwaliteit van onze producten vinden wij het belangrijk dat uw veiligheid en dat van uw gezinsleden gewaarborgd worden. In de afwerking zorgen wij er altijd voor dat de trap voldoet aan diverse veiligheidseisen, waardoor de kans op een valpartij nihil zal worden. Een hoop mogelijkheden, maar welke moet u kiezen? Vraag een adviesgesprek aan via het offerteformulier.

Trap bekleden met tapijt

Het laten bekleden van uw trappen met tapijt kent een aantal voordelen waaronder: relatief lage aanschafwaarde en het brede keuze aan dessins. Ook is tapijt een redelijk geluiddempend materiaal, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen.

Gratis traprenovatie offerte aanvragen

Traprenovatie.com vindt het belangrijk dat u geen spijt zult krijgen van uw aanschaf. Om deze reden bieden wij u een persoonlijk gesprek aan waarbij een van onze adviseurs samen met u de mogelijkheden zal bespreken. U heeft op deze manier een goed beeld van de opties en kunt dan ook een gedegen keuze maken. Vul het offerte formulier in voor meer informatie.

Via Traprenovatie.com wordt uw trap volledig gerenoveerd naar uw persoonlijke wensen.

Besparen op uw traprenovatie in Leuven?

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Leuven