• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Genk

Traprenovatie.com renoveert niet alleen trappen in Nederland, maar ook in de noordelijke delen van België. Bent u woonachtig in de buurt van Genk en opzoek naar een bedrijf die u kan helpen bij het plaatsen en renoveren van uw trappen? Met gerenoveerde trappen profiteert u van vele voordelen zoals het feit dat deze veiliger zijn voor uw kinderen. We hebben verschillende opties die u kunt kiezen om de trappen nog kindvriendelijk te maken. Zo kunt u onder andere kiezen voor balustrade, verlichting of halve manen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis offerte aan via het formulier of neem direct contact op met een van de medewerkers.

Tip: Uw trap wordt volledig in één dag gerenoveerd!

Voorbeelden

traprenovatie genkInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Materialen

trap renoveren genkDe specialisten van Traprenovatie.com werken met diverse materialen.
Lees verder

Verschillende stijlen

Door het brede aanbod aan materialen zijn de aangesloten specialisten instaat om een trap af te leveren die perfect bij uw situatie past. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke trap of juist voor een moderne trap waarin led-lampjes zijn ingebouwd. Naast het renoveren zelf geven onze specialisten ook advies welke stijl het beste bij uw woning past. Wij zullen samen met u kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Besparen op uw traprenovatie in Genk?

Tapijten trap bekleding

Het renoveren van uw trap kan op veel verschillende manieren. Een van de meest populaire vormen is het bekleden van een trap met tapijt. Het materiaal tapijt kent vele voordelen waaronder het geluiddempende karakter en de vele variaties die mogelijk zijn.

Gratis traprenovatie offerte aanvragen

De scherpste prijzen voor uw traprenovatie in Genk krijgt u via ons. Wij bieden de laagste tarieven voor het renoveren van uw trap in Genk, waarbij u kunt profiteren van besparing tot maar liefst 45% op uw offerte voor het renoveren van alle soorten trappen.

Via Traprenovatie.com wordt uw trap volledig gerenoveerd naar uw persoonlijke wensen.

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Genk