• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Turnhout

De aangesloten specialisten van Traprenovatie.com zijn actief in heel Nederland en in de noordelijke delen van België. Wij hebben in het verleden al verschillende trappen gerenoveerd in de buurt van Turnhout, en staan te popelen om uw trap te herstellen. Naast het uiterlijk van de trappen vinden wij het van belang dat onze trappen veilig zijn voor kinderen en uiteraard voor uzelf. We hebben verschillende opties waaruit u kunt kiezen waaronder balustrades en trapleuningen, hierdoor zal de kans op een valpartij significant afnemen. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers of vraag een gratis offerte aan via ons formulier.

Tip: Uw trap wordt volledig in één dag gerenoveerd!

Voorbeelden

traprenovatie turnhoutInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Prijzen

traprenovatie prijzen turnhoutWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Materialen, kleuren en opties

Wanneer u kiest om uw trappen te laten renoveren door de specialisten van Traprenovatie.com heeft u de keuze uit een legio aan mogelijkheden. Zo is het onder andere mogelijk om uit tal van materialen te kiezen of een combinatie waardoor een unieke stijl gecreëerd kan worden. Materialen waarmee onze specialisten werken zijn onder andere PVC, laminaat en eiken. Ook wat betreft de afwerking bent u bij ons aan het juiste adres, zo kunnen wij lichtjes, trapwangen, antislip strips en leuningen plaatsen. Een hoop mogelijkheden, maar welke moet u kiezen? Vraag een adviesgesprek aan via het offerteformulier.

Trap laten bekleden met tapijt

Het laten bekleden van trappen met tapijt is extreem populair onder onze klanten. Wanneer je de voordelen van het materiaal ziet is het allemaal een stuk logischer. Zo is tapijt een stuk goedkoper dan andere materialen en zijn er tal van variaties waaruit u kunt kiezen.

Gratis traprenovatie offertie in Turnhout

Doormiddel van een gratis offerte kunnen wij een advies gesprek inplannen. Wij zullen binnen dit gesprek de verschillende mogelijkheden bespreken en uiteindelijk komen met een prijsopgave. Het uiteindelijk herstellen van uw trap kan in de meeste gevallen al binnen één dag plaatsvinden.

Via Traprenovatie.com wordt uw trap volledig gerenoveerd naar uw persoonlijke wensen.

Bespaar tot wel 45% op uw traprenovatie

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Turnhout