• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Mechelen

Ook in de buurt van Mechelen zijn de aangesloten specialisten van Traprenovatie.com actief. Wij plaatsen, renoveren en herstellen trappen in zowel Nederland als in België. Wij geven u de mogelijkheid om uw trap naar de oorspronkelijke staat te herstellen of juist een totaal andere stijl te kiezen. Welke optie u ook kiest, wij zullen altijd gebruik maken van materialen die zijn voorzien van een keurmerk of certificaat om de kwaliteit te waarborgen. Ook vinden wij het van belang dat het afgeleverde werk voldoet aan strenge veiligheidseisen zodat u en uw gezinsleden geen risico lopen bij het betreden van een trap. Meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Vraag een gratis offerte aan via het onderstaande offerteformulier of neem direct contact op met een van de medewerkers.

Tip: Uw trap wordt volledig in één dag gerenoveerd!

Prijzen

traprenovatie prijzen mechelenWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Materialen

traprenovatie mechelenDe specialisten van Traprenovatie.com werken met diverse materialen.
Lees verder

Trap laten bekleden met tapijt

Een trapbekleding is extreem populair bij onze klanten. Waarom kiezen zoveel mensen voor het laten bekleden van hun trappen met tapijt? Het antwoord is vrij simpel, tapijt is namelijk in verschillende prijsklassen te krijgen en er zijn diverse mogelijkheden om de traprenovatie perfect aan te laten sluiten op de rest van uw interieur.

Gratis traprenovatie offerte in Mechelen

De mogelijkheden om een trap te renoveren zijn eindeloos, zo kunt u onder andere kiezen uit een legio aan verschillende materialen, opties en kleuren. Bij Traprenovatie.com kunt u kiezen uit meer dan zeven verschillende materialen die uw trap een geheel nieuwe uitstraling kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan eiken houten trappen of juist aan tapijt. Welk materiaal u kiest heeft voor een groot gedeelte te maken met uw voorkeuren, maar de beslissing hangt ook af van uw gezinssituatie. Heeft u kleine kinderen dan is het raadzaam om uw traptreden te bekleden met tapijt. Heeft u nog onduidelijkheden of vragen over het herstellen van uw trappen? Vraag een gratis offerte aan met bijbehorend adviesgesprek.

Via Traprenovatie.com wordt uw trap volledig gerenoveerd naar uw persoonlijke wensen.

  1. U vraagt een GRATIS offerte aan.
  2. Een specialist komt langs en geeft u advies.
  3. Uw trap wordt in één dag gerenoveerd!
Bespaar tot wel 45% op uw traprenovatie

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Mechelen