• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk trapspecialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Traprenovatie Antwerpen

Ook in de havenstad van België namelijk Antwerpen zijn de aangesloten specialisten van Traprenovatie.com actief. Wij renoveren/herstellen trappen in heel Nederland en in verschillende delen van België. Met gerenoveerde trappen profiteert u van vele voordelen zoals het feit dat uw woning er netter uitziet en dat u weer veilig naar boven/beneden kunt. Om uw trap zo veilig mogelijk te maken voor uzelf en uw kinderen hebben wij verschillende opties namelijk: balustrade, verlichting of halve manen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een gratis offerte aan via het onderstaande formulier of neem direct contact op met een van de medewerkers.

Tip: Uw trap wordt volledig in één dag gerenoveerd!

Voorbeelden

traprenovatie antwerpenInspiratie nodig voor uw traprenovatie? Bekijk traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Prijzen

traprenovatie prijzen antwerpenWilt u meer weten over de prijzen? Bekijk direct de indicatieve prijzen.
Lees verder

Verschillende stijlen

Traprenovatie.com biedt een hoop verschillende opties om uw trap volledig aan te passen aan uw situatie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw trap naar de oorspronkelijke staat te renoveren, maar ook voor een compleet nieuwe stijl. Wij onder andere instaat om uw trap te voorzien van led-lampjes, antislip strips en andere subtiele afwerkingen.

Tot wel 45% besparen op uw traprenovatie?

Trap laten bekleden met tapijt

Het laten bekleden van trappen met tapijt is een veel gekozen optie. Tapijt heeft een aantal voordelen die andere materialen niet hebben zoals: verschillende prijscategorieën te verkrijgen en het materiaal dempt enorm goed geluiden.

Gratis traprenovatie offerte in Antwerpen

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Vraag een gratis offerte aan via het onderstaande offerte formulier. Wij zullen nadat we de offerte aanvraag hebben ontvangen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een vervolgafspraak te maken. Één van onze specialisten zal samen met u kijken naar de opties. Op deze manier bent u instaat de best mogelijke keuze te maken.

Via Traprenovatie.com wordt uw trap volledig gerenoveerd naar uw persoonlijke wensen.

Snel 5 gratis traprenovatie offertes voor Antwerpen