Traprenovatie prijzen

Wat kost een traprenovatie?

De prijzen van een traprenovatie zijn afhankelijk van diverse factoren. Het is dan ook van belang dat u dit door een bedrijf laat doen dat een lage traprenovatie prijs kan bieden. Doordat Traprenovatie.com voor u de beste experts op het gebied van trappen heeft geselecteerd ontvangt u altijd de beste prijs. Vraag voor de exacte maatwerk prijs voor uw trap een gratis offerte aan!

Voorbeelden van traprenovaties

traprenovatie-voorbeeld-prijzenpagina
Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw traprenovatie? Bekijk de verschillende traprenovatie voorbeelden.
Lees verder

Trap renoveren indicatieve vanaf prijzen

Aangezien de prijs van het renoveren van veel factoren afhangt, kunnen we u niet precies vertellen wat de kosten zijn. De indicatieve kosten verschillende erg per soort trap, materiaal en accessoires zoals LED-lampjes en design leuningen. Wilt u direct een exacte prijs voor uw trap? Vraag dan een volledig gratis offerte aan. Een specialist neemt contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Indicatieve vanaf prijzen traprenovatie
Materialen Open trap Gesloten trap
HPL / CPL-laminaat
Meer informatie
± €2400,- ± €1800 Gratis Offerte
Eiken
Meer informatie
± €2500,-
(bovenkant bekleed)
± €1500,- Gratis Offerte
PVC
Meer informatie
± €2400,- ± € 1800,- Gratis Offerte
Linoleum
Meer informatie
± €1500,- ± €1250,- Gratis Offerte
Tapijt
Meer informatie
± €900,- ± €1500,- Gratis Offerte

Waar hangt de traprenovatie prijs vanaf?

De traprenovatie prijs wordt bepaald aan de hand van meerdere factoren. Wij hebben de belangrijkste factoren waar onze experts rekening mee houden voor u een op rij gezet. U kunt op deze manier ook bepalen wat voor u van toepassing is.

  • Prijsverschil open en gesloten trap? Met HPL/CPL moet bij een open trap de gehele trede rondom bekleed worden. Bij een gesloten trap wordt alleen de bovenkant van de trede en het stootbord bekleed. Hierdoor heeft een open trap meer materiaal nodig en is vooral arbeidsintensiever en dus dan ook duurder.
  • Wat voor vorm trap heeft? Een rechte trap, ook wel steektrap genoemd, is gemakkelijker te renoveren dan een trap met een draaiing (wenteltrap).
  • Een andere factor is het aantal treden waaruit uw trap bestaat. De prijs van het renoveren van een trap met veertien treden ligt namelijk hoger dan die voor een trap met tien treden. Gemiddeld heeft een trap ongeveer 12 treden.
  • De materiaalkeuze is ook een belangrijke factoor voor de renovatie prijs. Laminaat en massief eiken is bijvoorbeeld een stuk duurder dan tapijt.
  • Daarnaast is een exclusievere afwerking vaak iets duurder. Denk dan bijvoorbeeld aan het aanbrengen van trapwangen, verlichting of een mooie trapleuning en balustrade. Uiteraard zijn deze opties ook betaalbaar te realiseren!

De specialisten van Traprenovatie.com zullen u uitgebreid vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor het renoveren van uw trap.

Exacte prijs voor een traprenovatie? Gratis Offerte

Hoe kan ik een traprenovatie offerte aanvragen?

Het aanvragen van een gratis offerte doet u eenvoudig via ons offerte formulier. U komt direct in contact met een traprenovatie expert die in uw stad actief is. Het aanvragen van een offerte voor uw traprenovatie kost u slechts enkele minuten tijd en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte. Vraag meteen vrijblijvend een gratis offerte aan via Traprenovatie.com!